2777
2789
عنوان

اوسبیلدونگ آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 9106 بازدید | 52 پست
سلام دوست عزیز با مدرک پرستاری منظورتون دکترای چه رشته ای هست ؟

دکترای همین رشته پرستاری

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

سلام دوست عزیز با مدرک پرستاری منظورتون دکترای چه رشته ای هست ؟

منظورم اینه کسی ک دکترای رشته پرستاری داره توی آلمان چه جاهایی میتونه مشغول بشه و وضعیت درامدش چطوره

ممنون میشم

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظورم اینه کسی ک دکترای رشته پرستاری داره توی آلمان چه جاهایی میتونه مشغول بشه و وضعیت درامدش چطوره ...

دکترای رشته پرستاری متاسفانه نشنیدم چون سیستم اینجا با ایران متفاوته 

اینجا پرستاری رشته دانشگاهی نیست ، اوسبیلدونگ هست برای همین هم اجازه خیلی کارها که پرستارها در ایران انجام می‌دن ندارند 

مثل دادن دارو بدون اجازه دکتر ، تزریق ، خونگیری و …

رشته های دکترا  در علوم پزشکی کلا بازار خوبی دارند با حقوق خوب 

ولی حتما از کسی که اطلاع داره بپرسید امکان دکترای پرستاری در المان وجود داره یا نه ، من نشنیدم متاسفانه 

دکترای رشته پرستاری متاسفانه نشنیدم چون سیستم اینجا با ایران متفاوته اینجا پرستاری رشته دانشگاهی نیس ...

بله دکترا داره در ایران آمریکا انگلیس استرالیا و..

تقریبا همه جا

بازم ممنون

بله دکترا داره در ایران آمریکا انگلیس استرالیا و..تقریبا همه جابازم ممنون

بله ایران و امریکا رو میدونستم چون سیستم آموزشی ایران و‌امریکا مشابه هستند 

ولی المان با اوسبیلدونگ متفاوته 

موفق باشید 🥰

بله ایران و امریکا رو میدونستم چون سیستم آموزشی ایران و‌امریکا مشابه هستند ولی المان با اوسبیلدونگ م ...

خیلی ممنون🌷

ببخشید توی یه بخشی مثل آی سیو رئیس پرستارای اونجا کیه؟

مثلا اینجا سر پرستار دارن

مرتبه بالاتر از سر پرستارم مترون هست

ک همگی پرستاری خوندن ولی ارشد و دکترا دارن

اونجا به چه صورته این سلسله مراتب؟

خیلی ممنون🌷ببخشید توی یه بخشی مثل آی سیو رئیس پرستارای اونجا کیه؟مثلا اینجا سر پرستار دارنمرتبه بال ...

اینجا هم رتبه بندی دارند سرپرستار، پرستار ، بهیار و … 

ولی پرستارهای اینجا دانشگاه نرفتند برای همین فوق لیسانس و دکترا و اینها ندارند ، چون اوسبیلدونگ دارند، رشته دانشگاهی نیست 🤗

اینجا هم رتبه بندی دارند سرپرستار، پرستار ، بهیار و … ولی پرستارهای اینجا دانشگاه نرفتند برای همین ف ...

خیلی ممنون از توضیحاتتون😍💕