2777
2789

برنامه ۹۰ روزه دارم فقط برای رشته انسانی

که توش همه کتابارو میخونین

جمع بندی میکنین

مرور میکنین

خیلی کامله

نکات مشاوره ای هم داره

هزینش فقط ۲۰۰ تومن ناقابل

هرکی خواست درخواست دوستی بده 

یه بخشی از برنامه رو نشونش میدم

باورکنین پیشمون نمیشین خصوصا کسی ک زیاد خرج کرده اینم روش ۲۰۰ تومن اینروزا پول یه پیتزا هم نیست😉 حتی برنامه سنگین هم نیست که اذیت بشین میتونین برا ترمیم و نهایی هم بخونین🌹🌹

داری جدی میگی؟ برا فرهنگیان ینی هموز دیر نشده؟

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم باورکن برنامه خوبیه ضرر نمیکنی اگه میخوای نمونش نشونت بدم

میشه؟ لطف میکنی

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱