2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تیر کنکور دارم این دو سه روز مریض بودم همش خواب بودم😂 ولی از صبح شروع کردم بخونم

چقدر خوندی از اول سال تا الان؟ صبا چطوری بلند میشی؟ من 30 درصد کنکورو خوندم حدودا، ل نظرت ابن سه ماهم بخونم و 40 تا ازمون جامع بزنم میتونم زیر 20 هزار منطقه دو بشم؟ 

هییی خوش ب حالت😭من امسال دومین کنکورمو میدمممم دلی همش 30 درصد خوندم ناامید شدم نمیدونم پرستاریم می ...

الان ۳ ماه مونده اگه تموم جونتو بزاری سال دیگه این موقع اینجا نیستی🥲🤌🏻 

خوابالو نیستم ساعت میزارم همون تایم پامیشم 

اولا با پارتنر درسی درس میخوندم که همدیگرو بیدار میکردیم و پارت به پارت گزارش میدادیم ولی اون دیگه ول کرد الان تنها میخونم

خنثی شده   
چقدر خوندی از اول سال تا الان؟ صبا چطوری بلند میشی؟ من 30 درصد کنکورو خوندم حدودا، ل نظرت ابن سه ماه ...

راستش عزیزم از تجربی اطلاعی ندارم ولی واقعا اگه بخوای میتونی

سه ماه فرصت زیادیه فقط میتونی مثل‌من جمعه ها رو بذاری واسه آزمون که قشنگ هم مطالب برات مرور بشه هم روی تکنیک ها و سرعت تست زنیت کار کنی

من اخرای دهمم ، شبا ۱۱ اینا بخواب صبحش ۷ بیدار شو

الان ۳ ماه مونده اگه تموم جونتو بزاری سال دیگه این موقع اینجا نیستی🥲🤌🏻  خوابالو نیستم ساعت ...

وای خداکنهه اسفند خیلی خوب خوندم همین عیدددد شد از این رو ب اون رو شدم، منم ساعت میزارم ولی بلند نمیشم، اها رقیب درسی ول مبکنه😂من با دوسم رقابتی گذاشتیم چهار روز گذشت گفت من نیسم

راستش عزیزم از تجربی اطلاعی ندارم ولی واقعا اگه بخوای میتونی سه ماه فرصت زیادیه فقط میتونی مثل‌من ج ...

وای دهمی افریننننننن چه اراده ای، اره دیشب 11 رفتم رو تخت گفتم عادت کنم 6 پاشم یا 5