خیلی ها من رو میشناسین برای همین این ایدی رو ساختم من 5سال ازدواج کردم و 2 ماهه که زایمان کردم ماه 2 بارداری بودم که با چک کردن گوشی ایرانسل شوهرم فهمیدم که با یه نفر دوسته وقتی بهش گفتم انکار کرد اما آخرش ذیرفت و اظهار پشیمونی کرد گذشت تا ایننکه 2 هفته پیش اتفاقی گوشیش رو یه لحظه از خودش دور کرد و من بازم با چک کردن گو شیش البته ایننبار خط ثابتش دیدم که بازم با یه نفر ارتباط داره اما اینبار بر خلاف دفعه گذشته زیر بار نمیره و به من میگه تو منریضی ذهن مالیخولیایی داری و ......... دارم میمیرم دلم برای دخترم میسوزه که همش داره شیر غم و غصه می خوری تورو خدا راهنمائیم کنین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اس ام اس یه بار اشتباهی بیاد به اسم یه مرد سیو میشه تو گوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دختره میگه اشتباهی اومده بهش گفتم یه بار اشتباه بیاد 10 بار که اشتباه نمیشه شب مسافرت ما اس ام اس اشتباهی میاد که چند روز با هم ارتباط ندارینم من چه کنم میگه به من چه من نمی دونم
print mohem nist,,,,,,,,,,,,,,,,be dokhtare chi gofti,,,,,,,,,,,,,,goft kiye,,,chi kar dare ba shoharet,migofti ye bar dige bebinam shomarato,,be har dalil,,,bi charat mikonam