2777
2789
عنوان

با شوهر خیانت کارم چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14133 بازدید | 148 پست
با یه نفر صحبت کردم که تعغیبش کنه اما تو این یک هفته ای که فهمیده من میدونم دست از پا خطا نکرده و گوشیشم کاملا تو خونه ولو هست اما قبلا همیشه گوشیش دستش بود و نمی ذاشت من برم طرف موبایلش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینقدر اعصابنم خرابه که پاک زده به سرم ببخشید غلط تایپی دارم دخترم حسابی بهونه گیر شده قبلا اروم بود خیلی الان اومدم خونه مامانم که کمکم کنن نگهش دارم دلم خیلی شکسته هنوز از درد زایمان راحت نشدم این درد افتاده به جونم
be asabet mosalat bash...,,khanomi,,nakone yadet mire be khodet beresi,,,,samanta bash vase shohari,,,,,,,,,nazar dir biyad khone,,polasho nazar kharje ino on kone,,kharj betarash barash,in kesafata avizone jibe mardan,,asheghe ghiyafan,,na,,pol mikhan,,va gar na ba marde zan dar nemiran
به دختر اول نگفتم زنشم اول کاملا توجیحش کردم که به این مرد دل نبندتو اولین آدم زندگیش نیستی آخریشم نیستی گفتم به ماشین زیر پاش دل نبند و پولش که همش مال زنشه و اگه اراده کنه این مرد خودشه و یه دست لباس تنش بهش گفتم این آقا زن و بچه 50 روزه داره آخرش گفتم من زنشم و واگذارت کردم به خدا که خدای خودش جای حقه و می دونه چه کنه دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره