2777
2789
کمترینشو گفتم والا من رفتم مطب دکتر که معروف خیلی  یه صبح تا ظهر ۳ میلیارد دخل زد عزیزم😃 ...

عزیزم تو هرکاری یسریا معروفن ، اون فرد هم حتما تخصص پوست و مو داشتن ، وگرنه دکتر عمومی تا ۲۶ سالگی فقط درسش تموم میشه اگه سال اول قبول شده باشه بعدش باز باید خیلی کار بکنه تا به درامد بالا برسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط یه مراجع آمد ژل زد ۲۰ میلیون کارت کشید!  کجای کاری!؟  اگه بدونی مطبش غلغله بود!

فک کنم دیگه آرایشگاه ها هم کار زیبایی‌ انجام میدن 😂

دیگه به همشون میگن خانم دکتر 

فقط یه مراجع آمد ژل زد ۲۰ میلیون کارت کشید!  کجای کاری!؟  اگه بدونی مطبش غلغله بود!

۶۴ هزار پزشک عمومی داریم شاید یک نفر از۱۰هزار نفر همچین شرایطی داشته باشه ،اونم روزی ۳میلیار نمیشه

خداوکیلی این اعداد و ارقام رو از کجا میارید؟ 

الان دیگه هیچ شغلی امنیت اشتغالی نداره تو این جامعه 

پزشک عمومی درآمدش زیر ۲۰ هست و گاها تازه کار هاشون زیر ۱۵ 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
کمترینشو گفتم والا من رفتم مطب دکتر که معروف خیلی  یه صبح تا ظهر ۳ میلیارد دخل زد عزیزم😃 ...

شما داری از دکتر معروف میگی نه دکتر معمولی 

دوست شوهرم دکتر عمومیه کلی دوره های زیبایی رو رفته جدا دیده تو مطلبش همش کارهای زیبایی و تزریق و لیفت انجام میده کارش هم خدایی خوبه اما اصلا درآمدهای انچنانی نداره چون معروف نبست مراجعه کننده اش کمه 

پزشک عمومی داره میگه ویزیتش فکر نکنم ۱۵۰ باشه نمیدونم دقیق  دکتر زنان فرق داره دکتر زنان متخصص ...

عزیزم گفت متخصص هم فقط ویزیت میگره من گفتم نه متخصص فرق میکنه .دکتر عمومی هم اگر بره بیمارستان بیشتر در میاره .بابا اسمش روشه پزشک .درآمدش بالاست😁

🤪
برا فوق تخصص چجوریه  کلا یه پزشک آخرین مقطع تحصیلش چه مدرکیه

عمومی 

تخصص.

میتونه دانشگاه تدریس بده تو بیمارستان. اتند 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
نه بابا خیلی از تخصص ها همچین رقمی ندارن چه برسه به عمومی

ب سوال دکتر گوش حلق بینی  تو تهران برای عمل اولیه چقدر میگیره هر بینی حداقل ۵۰ تومن تو روز ۳ نفر همل کنن میشه ۱۵۰

هر سی سی ژل شد۶ تومن یکی ک بخواد تزریق فول فیس کن  باید حداقل ۱۰ سی سی بزنه میشه ۶۰ تومن

تزریق لب  دکتر سلطانی برو پیجش ببین از ۱۰ تومن شروع میشه کجاید شما؟؟؟

اها  رتبه های قبلیت حدود چند شدی  البته اگ دوس داشتی بگو

نگا نکردم باورت میشه نخوندم گند زدم 😢

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  

الان چون پزشکای سهمیه ایی زیاد شدن میرن تو کار تزریق و ژل که بازم درامد چندانی ندارن چون تعداد زیاده و کیفیت کم ، همه میرن سراغ متخصص ، وگرنه انقد تو شبکه های مجازی تبلیغات دکترارو برای بوتاکسو ... نمیدیدیم .