2777
2789
عنوان

انقد گریه کردم بابام بخاطر قدم خیلی اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 51 پست
خوش به حالت بابا داری. بقیشو ول کن. فرض کن شوخیه

اره شوخی که باعث شده من دقیق ۲ ساعت انقد گریه کنم ناراحت بشم که چشام باز نشه اگه ببینی دلت برام میسوزه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالته؟منم تا ۱۴سالگی خییییلی کوتاه بودم خالم ب مامانم میگف دخترت عقب مونده و کوتوله دراومده ببرش دکتر من والیبال میکردم و بارفیکس ینی حرکات پرشی الان قدم از همه بلندتره

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃

منم ۱۵۵ هستم ولی خیلی هم راضیم فقط تو مراسم و جشن تولد ها کفش پاشنه چند سانت تو خونه می‌پوشم 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
اره شوخی که باعث شده من دقیق ۲ ساعت انقد گریه کنم ناراحت بشم که چشام باز نشه اگه ببینی دلت برام میسو ...

شاید یه کم حسوده. مثلا من از برادرام موفق ترم بابام سعی میکرد منو یه جوری یواشکی تحقیر کنه که پررو نشم. 

۱۸ سالمه و قدم ۱۵۵ . نمیتونم بگم ارثی چون از طرف مادرم نه پدرم هیچ حرفی نزدم فقط اومدم تو اتاق گریه کلن همیشه میگه نه به شوخی اگه باهام بحث کنه همشون میگن خواهرم پدرم برادرم

قدتون چنده

سنتون چقدره

واینکه بابا خودش خیلی بلنده که به شما ایراد میگیره

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
۱۸ سالمه و قدم ۱۵۵ . نمیتونم بگم ارثی چون از طرف مادرم نه پدرم هیچ حرفی نزدم فقط اومدم تو اتاق گریه ...

عزیز من واقعا ۱۵۵ خوبه 

تو این آدم کوچولو ها رو ندیدی که چقدر بیش از حد کوتاه هستن هر چند که اونا هم خدایی دارن و دلشون بزرگه 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!