2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94105 بازدید | 9341 پست

من واقعا دلم شکسته بود .همه اطرافیانم نی نی دار شده بودن . من البته بچه مریض هم دارم ولی باعث نشد دیگه بچه نخوام . هر چی برای شفای بچم دعا کردم نشد ولی چند باری برا نی نی با نا امیدی دعا کردم

از این به بعد باید بهم بگید خدا کمکت  کنه ..

نمیدونید چه وضعی دارمم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من واقعا دلم شکسته بود .همه اطرافیانم نی نی دار شده بودن . من البته بچه مریض هم دارم ولی باعث نشد دی ...

عزیزم خدادشفاش بده میشه با دل شکستت واسه دخترم دعا کنی جواب ازمایشش خوب بیاد😔

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

اوتیسسسسمِ وحشتناکککک. شنیدی اسمشو؟ والا نمیخوام دربارش حرف بزنم. اگه اطلاعات نداری تو نت سرچ کن. بب ...

اره عزیزم شنیدم. ان شاءالله  خدا شفای عاجل بهش بده. به خق خانوم ام البنین که شب شهادتشون هست

سلام بچه هااا چقد دلم براتون تنگ شده.چ بده دیگه کسی نمیاد سایت....

سلام عزیزم خوبی؟! تو دلیت

خوبه

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
از بین اینهمه. فقط من موندم😔😔😔😔حتما لیاقت نداشتم

نه عزیزم شما حتما لایق بودی که یک بار مادر شدی...و مطمین باش لایق هستی ولی آدم حکمت خدارو نمیدونه چیه؟!

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
دیگه کی ۴۰ سالم شد

اتفاقا عروس عمو مامانم ۴۲ سالشه خدا بهش یه دختر ناز داده تازگیا

قربونت عزیزم خداروشکررر🙏💓شما چطوری؟

ممنونم ای جانم شمارشت صورتی....نی نی گل دختره😍😍😍😍