همسرم ۱۵ سال نه محبت نه توجه نه نفقه نه هیچ هزینه ای کرد همه پولاشو میداد اطرافیان اش ما گرسنه بودیم خیانت وچشم چرونی داشت دست بزن ما رو تنها میذاشت اصلأ یه وضعی بود همش هم به خاطر این بود که خانواده اش و اطرافیان اش روستایی هستن اما خیلی از لحاظ فرهنگی بالا همه مون یا استاد یا قاضی یا وکیل و...هستیم سوالم اینه من الان دلم سرد شده ازش چیکار کنم ؟ الان پشیمونه وهزینه میکنه برامون
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خودت درآمد داری ؟ برای طلاق و تنها زندگی کردن باید درآمد داشته باشی
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
اگر هنوز هم همون رفتارهارو داشت میگفتیم یه فکر اساسی بکن اما الان اگه پشیمونه بهش فرصت بده....خیلی داستان ها و موردهایی هستن که بعد از طلاق تازه به چشم میان...از هر ۱۰ تا زنی که جدا میشن ۸ نفرشون شرذیطشون سخت تر شده و پشیمونن مگر اون بنده خداها که واقعا خونشون تو شیشه بوده...پشت سر زنهایی که جدا میشن زیاد حرف میزنن به نظرم همین کافیه تا از طلاق متنفر بشی