2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94129 بازدید | 9342 پست
هفته۹ هستم.ترشح خیلی کم چسبناک قهوه ای دیدم خطرناکه؟ چکار باید بکنم؟؟؟

عزیزم به دکترت بگو حتما...شاید هماتوم باشه ...نگران نباش ولی به دکترت بگو

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
سلام بچه هااا چقد دلم براتون تنگ شده.چ بده دیگه کسی نمیاد سایت....

من هستم عزیزم فقط دیر به دیر میام

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه هااا چقد دلم براتون تنگ شده.چ بده دیگه کسی نمیاد سایت....

سلام عزیزم مبارک باشه به سلامتی ایشالله سالم بیاد بغلت   

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

سلام ممنونم گلم🌷🌷

سلام عزیزم خوبی فسقل خوبه قدم نو رسیده مبارک باشه الان اومدم دیدم زایمان کردی   

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

سلام عزیزم خوبی فسقل خوبه قدم نو رسیده مبارک باشه الان اومدم دیدم زایمان کردی

سلام گلم ممنونم عزیزم سلامت باشی😍🌼

لطف کردی🌸🌸

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
نه عزیزم منم موندم. ان شاءالله تو باردار شده باشی

ماهایا جونم چطوری خوبی؟ دلم براتون تنگ شده بود هیچ کسی نبود تو سایت منم دیگه نیومدم..

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
سلامفعلا بی بی چک مثبت شده. اینقدر حالم بده. دکترم نرفتم هنوز.. سر درد، حالت تهوع،کمر درداز شما چه خ ...

خداراشکرررر عزیزم. چقد خوشحال شدم برات

من.  اخرین بازماندم😂😂 من نشدم عزیزم.  انگار قسمتم نیست

دقیقا همون ماهی که ازش صرف نظر کرده بودم و میخواستم یه برنامه جدید برا خودم بچینم🫣

خدارا شکر. منکه صرف نظر کردم. سه هفتس پیاده رویمیرم دندونامو درست میکنم.   زندکیو ادامه دادم انتظار فایده نداشت