2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم الان اومدم پیاز پوست بکنم واسه ناهار حالم بهم خورد خیلی ویار بدی دارم قرص دمیترون هم میخورم ...پسرم هم سرماخورده و رسیدگی میخواد نتونستم براش سوپ بذارم این دو سه ماه اول لعنتی زودتر تموم بشه
الان یه کم در مورد دیابتم ارومترم انشاءالله بتونم کنترلش کنم اخه من ادمی هستم که خیلی به تغذیه و ورزش اهمیت میدادم و میدم برام عجیبه که از کجا اومد البته که توی خانواده پدرم کاملا ارثیه برادرمم داره اما داداشم چاق بود و اصلا مراعات غذا رو نمیکرد
فاطما جان خوش اومدی مامی ناردونه من چهار هفته و چهار روز بود رفتم هیچی ندید😁 البته بتام حدود ٤٠٠ بود گفت دیواره رحمت مشابه بارداریه عزیزم اگر مثل من عجول نیستی و میتونی خودتو کنترل کنی و علائم نگران کننده از قبیل لکه بینی و خونریزی و درد غیرعادی نداری دو سه هفته صبر کن اونوقت یه هو صدای قلبشو میشنوی و خوشحال میشی
مرسی سمیرا جون مهتاب عزیز ممنون از پیامت چیزی که منو و دکترم رو اول نگران کرد این بود که بتام 5400 بود،و ساک دیده نشد،دکترم گفت سریع برو سونو،سونوی شکمی ندید،بعد گفت بیا خودم واژینال انجام بدم،رفتم گفت دیواره رحم ضخیم شده،الانم منتظرم هفته دیگه برسه،وگرنه منم صبر میکردم تا هفته 8 نمیدونم فعلا چارم صبر کردنه
ممنون بچه ها. فعلا که دست تنهام. کارهای خونه با خودمه. سعی میکنم کمتر فعالیت کنم. اخه پسرمم هست. اونم بچه ست رسیدگی میخواد. دو هفته دیگه میرم سونو. انشالله که جذب شده باشه. من سر بارداری اولمم تمام کارهام با خودم بود حتی خونه تکونی م. واسه زایمانمم مامانم فقط 7 روز اومد جمع مم کرد. بعدش رفت که رفت. خیلی خیلی خیلی دست تنها بودم. گن میبستم و لباسهای بچه مو خودم میشستم.گاهی از شدت کمردرد پای دست شور گریه میکردم. الانم دوست دارم شرایط م زودتر اوکی بشه. خدا خودش از حال و روزم با خبره.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
مهتاب جان. انشالله با رژیم قندت کنترل میشه. خیلی خوبه که زود متوجه شدی. دیابت در خونواده شما ارثی. عزیزم از همین الان حواست به تغذیه بچه هات باشه. انشالله این 9 رو هممون با سلامتی و خوشی سپری کنیم
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
لیا جان دعا میکنم کاملا از بین بره و بارداری راحتی داشته باشی عزیزم فکر کن یه کشور دیگه زندگی میکنی،خدا بزرگه،خودش کمکت میکنه عزیزم من تنبلی تخمدان دارم و نامنظمی پریود،به خاطر این معلوم نیست که چه خبرا بوده و هست اون هفته مردم از استرس،دکتر گفت احتمال میدم خارج رحمیه،بعد سونو خودش،گفت صبر کن
2810