2777
2789
چرا اخه دروغ ميگيد ؟ واقعا چرا ؟ چجورى دلتون مياد كسى كه با سختى پول جور كرده بياد بده به اين كلاهبر ...

من قصد خرید پکیج راند آخر رو ازشون داشتم ولی با این حرف شما خیلی شک کردم 

میشه لطفاً یجوری به من ثابت کنید یه اسکرین از پیاما یا هر چیز قانع کننده دیگه ای

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام داداش من تهیه کردم الان دارم استفاده میکنم واقعا عالیه این نظرای پایین که میگن کلاهبرداریه دروغ میگن

منم اولش شک داشتم اما خاطرت جمع باشه شرکت درسن و معتبری من از شما بیشتر حساس بودم بهشون پیام دادم که چطور میتونم اعتماد کنم؟

اونا هم بهم شماره ثبت ملی و اطلاعات دیگه دادن که رفتم تو سایت ثبت شرکت ها و سایت قوه قضائیه استعلام گرفتم اوکی بود 

تو همین فرصت باقی مونده میتونی تهیه کنی و بخونی 

منم مثل تو کنکوری ام 

امیدوارم این پیام من به دستت برسه 

یاعلی

سلام  من استفاده کردم واقعا راضیم یعنی از شر همه کتابهای مسخره و دی وی دی های مسخره تر راحتم ک ...

سلام ، شما شماره تماس و آدرس این موسسه راه طلایی رو دارید؟ ممکنه اگه دارید بفرستید

کلاهبرداری نیست. موسسه خوبیه. مامانم یبار حضوری هم رفت دفترشون. پکیجشونم خوب بود

سلام ، شما از پکیجاشون استفاده کردید؟
آدرس دفترشون رو دارید من بتونم حضوری برم؟
خیلی برام مهمه🙏
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید به من بدید
چون برای سرنوشت کنکوره؛ که کنکور جریان خیلی مهمیه تو زندگی

چرا اخه دروغ ميگيد ؟ واقعا چرا ؟ چجورى دلتون مياد كسى كه با سختى پول جور كرده بياد بده به اين كلاهبر ...

اخه تو چرا ذهن بقیه رو در گیر میکنی این کار تو واقعا بده من استفاده کردم درصدم از 10 توی ریاضی به 60 رسیده تو شاید کوتاهی از خودت بوده یا اینکه گیرایت پایین باشه من حتی زیستمم از 30 به 65 درصد رسیده چون واقعا زیست برام سخته ولی با این روش ها تونستم خیلی بهتر یاد بگیرم 

سلام ، شما از پکیجاشون استفاده کردید؟ آدرس دفترشون رو دارید من بتونم حضوری برم؟ خیلی برام مهمه🙏 ممن ...

من خودم آنلاین شرکت کردم چون تهران نیستم ولی تا جایی که پرسیدم و بهم گفتن فکر کنم اطراف میدان سپاه بود اگر اشتباه نکنم خوب از خودشون بخواه بهت میگن 

من خودم آنلاین شرکت کردم چون تهران نیستم ولی تا جایی که پرسیدم و بهم گفتن فکر کنم اطراف میدان سپاه ب ...

جواب کامل نگرفتم

منم اطمینان ندارم چند نفر تو یه روز ( تاریخ عضویتشون رو چک کردم و هیچ تاپیکیم غیر از دفاع از این مجموعه نداشتن) اومدن عضو نی نی سایت شدن و همشون به طرز عجیبی شروع کردن به دفاع کردن از این موسسه 

فک کردن مردم متوجه اینجور چیزا نمیشن 

قبلا اینطور که شنیده بودم یکی از بخشای همکاری باهاشون اینکه که تو فضای مجازی ازشون دفاع کنی...

منم، حقیقتش وجدان کاری برام اولیته...

شوخی بردار که نیست بحث سر آینده ی کنکوریه کلی دانش آموزه.

قضاوت نمیکنم ولی دیگه اطمینان ندارم