2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار پدر شوهرم درسته؟ توی خانواده شما چطوریه این رسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 173 پست
خب عروس با دختر واسه هیچ پدرو مادری یکی نیس حق داره به بچش بیشتر بده

بده معلومه که پدرشوهر و مادرشوهر هم به تاری موی پدر و مادر برای عروس نمیشن ولی آخه جلوی بقیه؟ مثل اینه من روز مادر برای مادر خودم طلا بخرم برا مادرشوهر جوراب و بگم خب معلومه که تو مثل مادرم نیستی و مادرم عزیزتره

حب طبیعی هست دختراشچ بیشتر دوست داشته باشه...از نظر من ب عروس جماعت هر چقدر خوبی کنی متاسفانه نیمفهم ...

دقیقا الان منم خودم عروس ی خانواده ام زیادم رو بدن فکر میکنم من ملکه ای چیزیم😂😂 عروس خودمونو رو دادیم ولی دیدیم پرو شده دیگ زیاد بالا پایینش نمیکنیم

با روشنایی درونت بدرخش🌅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والامن که ازدخترشون هم بهترم کروناگرفتن بااینکه آسم دارم ازشون مراقبت کردم اخرسرحتی تشکرهم نکردن دختراهم نیومدن سربزنن اخرش کادومیرسه به دخترتاحالاهزاری هم بهم نداده چه برسه به ده😂

همیشه چرخ وفلک زندگی ثابت نمیمونه🙃🌹
پدر شوهر من عید به عید ۵۰ تومن میده!!یه دونه بچه داره و یه دونه نوه!!کلا ۱۰۰ تومن به من و دخترم میده ...

پدرشوهرتو نوبره😂

پدرشوهر من هفته گذشته برد بهمونو بیرون لباسای عید دخترمو که 1 تومن شد خرید گف عیدیش☺

بالاخره دخترش بیشتر دوست داره دیگه 

من بابام به خواهرمو شوهرش عیدی میده ولی به خواهرم بیشتر میده 

میگه بچه خودم بیشتر دوست دارم😁

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

واااایی 😂  میگفتی من جوراب پارازین نمیپوشم عزیزم عوض من تو بپوش

اره اشتباه کردم باید میذاشتم همونجا میومدم ولی چون موقع اومدن بود ما پاشده بودیم دیگه اصلا شوک و هول شدم 😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها من تولد همسرم یک فروردینه،مام چون شهر دوریم یک فروردین همیشه خونه پدرشوهرمیم،تا حالام برا همین هیچوقت برا شوهرم تولد نگرفتم ینی نتونستیم،چکار کنم؟☹

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
حب طبیعی هست دختراشچ بیشتر دوست داشته باشه...از نظر من ب عروس جماعت هر چقدر خوبی کنی متاسفانه نیمفهم ...

دقیقا عروس توقع داره ثروت پدر برسه به پسر وبچه های پسر خوب دخترش دلش میخاد بیشتر بده اصلا رسم طرف ما

واااا چه توقعات دختر مگه مثل عروس میشه تو هم از پدرت بیشتر بگیر  تو الان خانواده شوهرت مثل خا ...

معلومه که نیستن... خانواده خودم کجا و خانواده شوهر کجا...

حرف من اینه که جلوی بقیه صورت خوشی نداره وگرنه برن برا دخترشون طلا بخرن