2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار پدر شوهرم درسته؟ توی خانواده شما چطوریه این رسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 173 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدر شوهر من هیچی نمیده

بابا خدا رو شکر کن

من تازه عروس بودم، رفتم خونشون اولین عیدم بود ی خورشت کدو گذاشتن جلوم با سالاد ساده کاهو😂😂

عیدی هم ک هیچی

ناراحت نشو

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
خب عروس با دختر واسه هیچ پدرو مادری یکی نیس حق داره به بچش بیشتر بده

پس عروس هم نباید روز پدر یا مادر تبریک و کادو بده چون پدرمادرش نیستن که!!! 

موقع مریضی عروس وظیفه داره بره بهشون برسه نره میشه شمر  اونموقع میگن دختر مال مردمه شوهرش غریبه است نمی تونیم بگیم بیا 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
دقیفا حالا یه عیدی به دختر اضافه میدن زود با چسم عروس امده.  نمیگن به پسر چقد بیشتر ازددختر میر ...

والا

قربون آدم چیز فهم 😉👌

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پدرشوهرمنم با اینک من تک عروسم و یدونه هم بیشتر دختر نداره 

ب دخترش میده اما بمن نمیده 

اولا ناراحت میشدم میگفتم چن تا عروس نداره ک ی دونه دختر داره یدونه عروس 

اما بعدش میگم نده بجهنم بابای خودم ک میده بهم 

از اون گذشته بعضیا بی‌شعور بدنیا اومدن بی‌شعور هم از دنیا میرن 

اگ بما عروسها مساوی بدن با دختراشون مگ میخوایم پولش رو کجا خرج کنیم؟خونه ی پسر خودشون خرج میکنیم دیگ‌

همیشه خدا بخودمون بده نگاهمون رو محتاج کس و ناکس نکنه الهی آمین.

اما در کل پدرشوهرم آدم بدی نیس اما عقاید کپک زده زیاد داره 

اولا توقع شما از کادو دادن تو‌مناسب ها بیجاست ، ولی اون قسمت که توی روتون فرق میذارن کارشون درست نیس ...

صدبار گفتم که من توقع عیدی حتی از پدر خودمم ندارم. بعدم به ۲۰۰ تومن چی میدن که من توقع کنم و خودمو کوچیک کنم؟ راضی بودم کلا عیدی نده ولی فرقی هم نباشه. 

بده معلومه که پدرشوهر و مادرشوهر هم به تاری موی پدر و مادر برای عروس نمیشن ولی آخه جلوی بقیه؟ مثل ای ...

خیلی فرق داره تو ازجیب شوهرت کادو میگری نمیتونی فرق بزاری ایشون از جیب خودش داره به بچه هاش بیشتر میده .توقعت بیجاست

استارتر بگیر و تشکر کن دیگه عیدی هم میدن یه چی طلبکار نباشین چرا ب من ال شد ب اون بل شد کادوی جاریت بشتر از شما نیس که خب دخترشه خودشون میدونن طلبکار که نیستی عزیزم 

بعدم توقع داری دم ب دیقه براتون سالگرد ازدواج و تولد و اینا بیارن؟ ول کن بابا 

زودتر بگير سورپرايزم ميشه

سه چهار روز قبل عید که تعطیلات شروع میشه ما دیگه میریم،خونه خودمون نیستیم که

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
پدر شوهر من فوت کرده مادرشوهرمم به همه عروسا و دخترا و نوه ها میده همه پاکت ها در بسته اس هیچکدوم ن ...

دقیقا این حرکت خیلی درستیه اگر زمانی بخواد به عروسی یا دختری بیشتر بده کسی متوجه نمیشه دلخوری هم پیش نمیاد درسته دختر عروس نمیشه ولی لازمه احترامش حداقل حفظ بشه دلیلی وجود نداره  چون طرف دخترشو بیشتر دوست داره هی کاری انجام بده و  به عروس بفهمونه تو با دختر یکی نیستی حرکت مادرشوهرتون واقعا درسته 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
بده معلومه که پدرشوهر و مادرشوهر هم به تاری موی پدر و مادر برای عروس نمیشن ولی آخه جلوی بقیه؟ مثل ای ...

ببین اسی جان ما عیدا خونه پدرشوهرم میریم طبعا خواهر شوهرم و برادرشوهرمم هستن همه جمع میشیم پدرشوهرم ۱ تومن به ما داد یعنی پونصد برای من پونصد برای شوهرم با یه جعبه شیرینی به دخترشم یک و دویست داد با یه جعبه شیرینی برادرشوهرمم چون ۱۲ سالشه ۱۰۰ تومن داد😂😂جلو همه عیدی داد دیگه چه فرقی داره منم ب شوخی گفتم باشه بابا جون فهمیدیم دخترتونو بیشتر دوس دارین 😅اونم گفت دخترم این چه حرفیه رسم و رسوم جلوتر از احساس واقعی ادم در این مواقع هست منم گفتم میدونم شوخی کردم..شمتهم به دل نگیر همه همینن اصلا جلوشون ری اکشن خاصی نشون نده بفهکن حرص میخوری و ناراحت شدی بدتر میکنن 

با روشنایی درونت بدرخش🌅