2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید و افکار منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 21442 بازدید | 91 پست
دارم بدتر میشم عزیزم احتمالا بستری شم  از بچم و شوهرم گذشتم برم بستری شم شوهرم باهام حرف زد ان ...

منم اینع تو بودم همش افکار شیطانه من رو اسم خدا استرس میگرفتم ببین روز ب روز بدتر میشی ولی فقط نباید بهش بها بدی انقدر ندی تا کم بشن گفته بودی رو شماره ها وسواسیت داری اهمیت نده اصلا باخدا حرف بزن با افکارت روب رو بهت کمک میکنع نفس عمیق بکش

منم اینع تو بودم همش افکار شیطانه من رو اسم خدا استرس میگرفتم ببین روز ب روز بدتر میشی ولی فقط نباید ...

عزمزمه هر راهی ک شما فکرو کنی امتحان کردم جواب نمیده چند سال دارم باهاش دست و پنجه میزنم

الانم مثلا ب هر چیزی فکر کنم بچم اسمش خانوادم یا هر چیزی اگر بعدش تو فکرم مرگ و کلمه هایی ک ب مرگ مربوط میشه بیاد روزم جهنم میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزمزمه هر راهی ک شما فکرو کنی امتحان کردم جواب نمیده چند سال دارم باهاش دست و پنجه میزنم الانم مثلا ...

نترس از مرگ  ب خودت بگو من از مرگ نمیترسم از من ک دیه بدتر نیستی🤣🤣واقعا خندم میاد از افکارم میگ ب زور میگ ب این فکر کن منم میگم ب عمت بگو فکر کنه

نترس از مرگ  ب خودت بگو من از مرگ نمیترسم از من ک دیه بدتر نیستی🤣🤣واقعا خندم میاد از افکارم م ...

تو مگ چجوری بودی ک میگی بدتر از من نیستی ؟ 

به عمت بگو فکر کنه😂

تو مگ چجوری بودی ک میگی بدتر از من نیستی ؟  به عمت بگو فکر کنه😂

🤣🤣🤣همش افکار منفی میاد تو ذهنم مثلا یه جیز مثله سرطان میبینم ذهنم میگه بهش فکر کن میگم اوسکلم مگ فکر کنمم 

🤣🤣🤣همش افکار منفی میاد تو ذهنم مثلا یه جیز مثله سرطان میبینم ذهنم میگه بهش فکر کن میگم اوسکلم مگ ...

من مثلا امروز میگم ب تابوت بچه فکر میکنم چجوری تابوت بچه رو میارن 😭خودمم بچه دارم نابود میشم بخدا با فکرام😭

من مثلا امروز میگم ب تابوت بچه فکر کن چجوری تابوت بچه رو میارن 😭خودمم بچه دارم نابود میشم بخدا با ف ...

اهمیت نده برای چی اخه از الان بستری شی فقط بهت سرم ارام بخش بزنن

روان درمانی با یه پزشک خوب خیلی مهمه ،مثبت نگری و ...همه چیز سیاه سیاه یا سفید سفید نبین مثلا من همی ...

سلام عزیزم توروخدا اگه تهرانی اسم مشاورت دو بهم بگو میخواموبرم پیشش

عزیزم این افکار بخاطر همون استرس و اضطرابی که داری میاد سراغت ،من از تو بدتر بودم بخدا ،البته ...

عزیزم من به شما درخواست دوستی دادم لطفا اگه میشه قبول کن کمکم کن🙏

مشکل من خیلی ترسناک شده همین الان دارم گریه میکنم

عزیزم من همه تاپیکاتو خوندم،و وسواس تو اتفاقا جز وسواسهایی هست که به راحتی حل میشه.یه سر به اینستگرام دکتر ستاره جانی بزن خیلی کمکت میکنه.

سلام عزیزم خوب شدی

منم وسواس گرفتم دقیقا ب اتفاقهای بد فکرمیکنم 

من میخام حرز امام جواد بگیرم همیشه همراهم باشه بنظرم شماهم نیت کن برا سلامتیت ک بهتر بشی بخر انشالله خوب بشی

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
سلام عزیزم خوب شدیمنم وسواس گرفتم دقیقا ب اتفاقهای بد فکرمیکنم من میخام حرز امام جواد بگیرم همیشه هم ...

سلام عزیزم من همه راه هارو امتحان کردم حرز امام جواد پارسال خریدم بله بهم آرامش داد‌ 

سلام عزیزم نه 😢

همین که میگی نه اشتباهه بگو به لطف خدا هر روز بهتر میشم همه چی گذراست منم مشکل تو رو دارم بعضی وقتا خیلی شدید میشه موقعی که افکار میاد سراغت نفس های عمیق بکش و یه هدفون بذار گوشت و به آهنگهایی که خیلی دوست داری با صدای بلند گوش کن این بیماریها ذهنیه آب آگاهانه استفاده کن چه جوری؟ به مدت ۲۱ روز یه جای آروم بشین آب بردار و انرژی دارش کن چه جوری؟ مثلا قبل خوردن آب داخل لیوان حرفهایی رو بزن که میخوای اتفاق بیوفته مثلا بگو ای آب تو مایه حیاتی و ملکولهای تو تاثیر مستقیم روی سلولهای بیمار بدن من دارن و بهش بگو به اذن خداوند من تو را مینوشم و تو تمام سلولهای بیمار بدنم رو ترمیم میکنی و یه جایی میشینی گه پاهات رو زمین باشه جوراب نداشته باشی و فرش هم نباشه ۳جرعه آب میخوری و هر بار مسیر آب رو دنبال میکنی و تو ذهنت میگی تو قدرت این رو داری که سلولهای بیمارم رو ترمیم کنی و بعد از ۳ جرعه آب فکر میکنی افکار منفی سیاه همه از داخل پاهات به زمین فرو میریزه و از آسمون نور خداوند رو دریافت میکنی هر چی عمیق تر به این موضوع فکر کنی بیشتر نتیجه میگیری روز به روز بهتر و بهتر میشی به ذهن قدرتمندت ایمان بیار مسیر درست بهش بده صد در صد خوب میشی افکار منفی همیشه هست ولی تو دیگه این قدرت رو داری که کنترلش کنی به نظرم حالت که خوب شد این تمرین رو مثل ورزش هر روز انجام بده مثل مرتاض های هندی وقتی اونا میتونن با ذهنشون همه چیو کنترل کنن ما هم میتونیم خسته نشو همه چی گذراست و زندگی خیلی کوتاه تو هیچ فرقی با بقیه نداری فقط باور کردی فکرهای منفی میتونن کنترلت کنن سجده های طولانی هم خیلی کمک کننده است تمام چاکراههات باز میشه اونم همینجور فکر کن که تمام افکار بیهوده ت از بین دو پیشونیت به زمین منتقل میشه و مغزت خالی میشه و از نوک انگشتان پات سفیدی افکار کل وجودت رو میگیره اول سجده ها همیشه به سرت فشار میاد ولی بعدش که فکرها خالی میشن متوجه سبکی سرت میشی هیچ وقت خسته نشو دوست عزیز خدا درد میده درمانشم میده این دردها رو خودمون درست کردیم خودمون هم با کمک خداون از بین میبریمشون تو خوب میشی مطمئن باش دوست دارم عزیزم خسته شدی نفس بکش و دوباره شروع کن🥰♥️