2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید و افکار منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 21490 بازدید | 91 پست
خیلی بده من واقن دارم اذیت میشم جدیدا بدنم عرق میکنه لرز میگیرم تپش قلب میگیرم کارم خیلی وقتا ب بیما ...

من همش حس میکنم مریضم 😔💔

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب شدی الان؟ منم اینجوریم چیکار کنم 😔

اره خداروشکر نود درصد خوب شدم من زندگیم نابود شده بود  با وسواس فکری نمیتونستم یلحظه ذهنم از رو موضوعی که باعث استرسم شده بود دور کنم ،کلی بدبختی کشیدم و ...باید درمان کنی برو پیش مشاور برو حرف بزن باهاش از چیزایی بگو که ذهنت درگیر کرده مدیتیشن و یوگا و ورزشم خیلی خوبه ،ذهن اروم و بی دغذغه و استرس حق هممون

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
میشه از افکارش بگی ؟ چجوریه؟

کلا وسواس دست شستن و تمیزی و چک کردن وسایلش داره ...اما یه دو سه روز فکرهای عجیب غریب داشت و مدام گریه میکرد ..می‌گفت همش میترسم برام فلان اتفاق بیفته ..میترسم تو و مامان منو بکشین ..خودش متوجه بود و طبیعی نیس و خلاصه انواع افکار منفی ‌‌.ک گذشت و خوب شد ..اون چند روز یسری جوشانده بهش می‌دادیم 

عزیزم هیچکدوم واقعی نیستن افکارمون همشون الکیه همشووون ،عین همون کامپیوتر خراب شدیم که باید از اول د ...

چقد خوب درک میکنی شما🥲

میخوام اینجوری باشم میشینیم به شدت ب یه چیز فکر میکنم مثلا اسم بچم میگم دور از جونشون زبونم لال بشه اون لحظه ذهنم میگ ب مرگ و جنازه و اینجور چیزا فکر کن وای نابود میشم میگم نکنه اتفاقی براش‌بیوفته !اصن نمیتونم لذت ببرم خوشحالم اما از اینورم نابودم !جدیدا انقدر حالم بد میشه کارم ب بیمارستان میکشه 

مشاورم گفته بستری شو 

کلا وسواس دست شستن و تمیزی و چک کردن وسایلش داره ...اما یه دو سه روز فکرهای عجیب غریب داشت و مدام گر ...

عزیز دلم خیلی حالش بده پس خواهشا بهش کمک کنید 

به هیچ وجه ب حال خودش رها نکن منو ب حال خودم رها کردن نابود شدم 

منم اینجوریم و وحشتناکه😑اما ی مدت پادکست گوش دادم.اسم پادکستش این نقطس.گویندشم آقای حسین عرب زادس.من ی مدت گوش میدادم بهتر شده بودم.تو کست باکس سرچ کنید (این نقطه) میاره

اره خداروشکر نود درصد خوب شدم من زندگیم نابود شده بود  با وسواس فکری نمیتونستم یلحظه ذهنم از رو ...

چیکار کنم من یعنی برم پیش مشاور؟ همش فک میکنم مریضم 😔

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
چقد خوب درک میکنی شما🥲 میخوام اینجوری باشم میشینیم به شدت ب یه چیز فکر میکنم مثلا اسم بچم میگم دور ...

روان درمانی با یه پزشک خوب خیلی مهمه ،مثبت نگری و ...همه چیز سیاه سیاه یا سفید سفید نبین مثلا من همیشه مشاورم میگفت بهم اگه یشب تو خیابون تنها باشی دوتا مرد از دور ببینی چطور میشی گفتم استرس میگیرم فرار میکنم گفت اگه نزدیک بشن ببینی برادر و پدرت چی گفتم خوشحال میشم ببین طرز فکرمون غلط یعنی همیشه جنبه منفی کار رو میبینیم ،خودمون با افکارمون شکنجه میدیم ، ولی برو بیرون شده دارو مصرف کن ،ورزش کن ،نفس عمیق بکش و یه تحول بزرگ تو زندگیت ایجاد کن ،مطمن باش خوب میشی ،چون همه ممکنه یه تایمی از زندگیشون اینجوری بشن ولی خوب شدن تلاشتو بمن که بخودت بفهمونی افکارت اشتباه

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
منم اینجوریم و وحشتناکه😑اما ی مدت پادکست گوش دادم.اسم پادکستش این نقطس.گویندشم آقای حسین عرب زادس.م ...

انقدر پادکست گوش دادم مشاوره رفتم و روانپزشک دارو خوردم !۷ سال پی در پی دارم میرم مشاوره !ورزش مدیتیشن رقص کلاسای مختلف همه چی همه چیو امتحان کردم یه مدت بهتر میشم دوباره با شدت خیلی زیاد برمیگرده من دیگ زندگیم مختل شده اصن انگار ک مردم روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم بخدا 

روان درمانی با یه پزشک خوب خیلی مهمه ،مثبت نگری و ...همه چیز سیاه سیاه یا سفید سفید نبین مثلا من همی ...

شما میگی این افکار من صد در صد اشتباهه؟ ینی اتفاق بدی واسه بچم نمیوفته؟

عزیزم تو باید بری یه روانپزشک خیلی کار درست و پیگیر درمان  بشی اگه  این وسواس هات بیشتر بشه ک میشه 

مطمئن باش ب جاهای بدی میکشه. لطففففا همین الان برو تو گوگل و سرچ کن روانپزشک خوب شهرت و وقت بگیر یکی از نزدیک ترین فرد خانواده پدری من همینجور بود با همین علائم دقیقا 4 سالی میشد ک اینجوری بود و اصلا راضی نمیشد دکتر بره و با همه قطع رابطه کرد الان 7 ساله بیمارستان روانی هاس و دکتر گفته هیچوقت نمیتونه از اینجا بیرون بیاد وقتی میریم ب دیدنش التماسم ن میکنه ک بیاریمش خونه 

خواهر گلم خواهش میکنم خودتو درمان کن و وقتی این فکرا ب سراغت میاد مثلا میخوای حموم بری حس میکنی یه اتفاقی می افته و نباید بری (تو برو ) بهش بها نده نزار گل وجودتو بگیره😔😔خیلی ناراحت شدم واقعا امیدوارم خوب بشی قشنگم

عزیزم تو باید بری یه روانپزشک خیلی کار درست و پیگیر درمان  بشی اگه  این وسواس هات بیشتر بش ...

دکترم بهم گفت باید بستری شم ک باردار شدم منم خیلی میترسم الان ب مرحله ای دیدم ک میخوام از آدما فرار کنم حتی تو بگو درجه یک و خانوادت میخوام هیشکی نباشه تنها باشم ک ب اون افکار فکر کنم و اگ بشه با یه روشی اونارو مهار کنم 😭

دکترم بهم گفت باید بستری شم ک باردار شدم منم خیلی میترسم الان ب مرحله ای دیدم ک میخوام از آدما فرار ...

تو باید روانپزشک مراجعه کنی ب هیچ وجه با بستری شدن موافقت نکن ک دیگه هیچوقت نمیتونی آدم سابق بشی مخصوصا با دوری از بچت دیوونه میشی. فقط ازت خواهش میکنم ب این حرفم گوش کن چون پزشک گفته بود به اون فامیل ما 

هرکاری رو ک تو مغزت میگه انجام نده انجام بده 

مخالفش عمل کن ورزش کن نزار تنها بشی بهش فکر نکن

با فکر کردن  نمیتونی مهارش کنی