2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید و افکار منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 21490 بازدید | 91 پست
من خداروشکر تا حد زیادی بهتر شدم ،خودم خیلی زجر کشیدم خیلییییی،متخصص اعصاب و روان رفتم دارو خوردم یو ...

تا الان ک هر‌چی من تلاش کردم بدتر شدم شایدم من راهو  اشتباه میرم نمیدونم !فقط میترسم از این بدتر شم دیگ کم کم همه چیم داره بهم میریزه

تا الان ک هر‌چی من تلاش کردم بدتر شدم شایدم من راهو  اشتباه میرم نمیدونم !فقط میترسم از این بدت ...

عزیزم معمولا وسواس فکری طول میکشه تا ادم خوب بشه ،میدونی من فکر میکنم ترس عامل اصلیش اگه این ترس از بین ببریم خوب میشیم.مثلا یه اتفاقی افتاده باعث شده ما بترسیم بعد اون دیگه این فکرای لاناتی ولمون نکرد.وقتی بشکل مزمن در بیاد سخته البته درمانش ولی چون مدت طولانی اینجوری شدی نگو خوب نمیشم منم نزدیک سه سال دارم تلاش میکنم .یه اتفاق خوب یه حس خوب یه زندگی خوب ارامش مطمن باش بدست میاد اما ناامید نشو چون خوب میشی.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم معمولا وسواس فکری طول میکشه تا ادم خوب بشه ،میدونی من فکر میکنم ترس عامل اصلیش اگه این ترس از ...

من بچم بدنیا اومده رو بچم وسواس گرفتم اسمش لباساش و همه چی من بهترین حس دنیارو پیدا کردم زمانی ک مادر شدم اما این وسواس بازم منو ول نکرد و اذیتم کرد الانم اسم بچمو صدا میزنن اذیت میشم خیلی سخته 

من بچم بدنیا اومده رو بچم وسواس گرفتم اسمش لباساش و همه چی من بهترین حس دنیارو پیدا کردم زمانی ک ماد ...

خیلی سخته عزیزم ،یوقت دیگه انقدر تلاش میکنی پیش این دکتر اون دکتر با این نفر حرف بزن با یکی دیگه ولی یجایی دیگه فک میکنی اونام خسته شدن میری پیش دکتر میگه چکار کنم برات دیگه بفرستمت بستری شی ،ادمای دور و اطرافت نمیفهمن چی میگی ،دکترا همه میگن خوبی ازمایشات خوبه و ...ولی تو میدوتی که دردت چقد بزرگه ،فقط خودت باید کمک خودت کنی از یروزی دیگه باید فکرتو با یچیز دیگه مشغول کنی ،یچیزی که هم خوبه هم اتفاق بزرگیه هم قدرتش از این فکر بیشتره،من از مردن میترسیدم ولی یه تایمی خیلی به خدا نزدیک شدم ،باز دعا و ...گزاشتم کنار باز حسای بد گرفت منو،دعا کن عزیزم زیاد ،نماز خیلی بخون ،قران بخون ،فقط کاری انجام بده که ارومت کنه نزاره این فکر بیاد سراغت برو سفر و ...حواست بخودت باشه نزار این فکر بیشتر از این خستت کنه 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
خیلی سخته عزیزم ،یوقت دیگه انقدر تلاش میکنی پیش این دکتر اون دکتر با این نفر حرف بزن با یکی دیگه ولی ...

چقد خود منی و درکم میکنی مرسی عزیزم🥲دقیقا اینجوریه دیگ خودمم خسته شدم بقیه متوجه شدن بعضی وقتا مسخره میکنن بعضی وقتا انقد ترهم میکنن حالم از خودم بهم میخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم?page=1

عزیزم خیلی ممنون خوندم چقد آگاهانه نوشته بودی 

من همه اینایی ک گفتی تقریبا رعایت کردم من وسواس شدید دارم در حدی ک باید بستری میشدم نمیدونم تاپیک خوندید یا نه؟!دارو میخورم و شدیدا حالم بده اینارو ک رعایت میکنم یه مدت خوبم دوباره ب شکل خیلی بدتر ظاهر میشه و منو عذاب میده 

وسواس فکری درسته توش افسردگی هست اما خیلی فراتر از افسردگیه