2777
2789
عنوان

امکان اشتباه در ازمایش خون جنسیت هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32036 بازدید | 80 پست
عزیزم شما رژیم پسر گرفته بودین  یعنی سردیجات استفاده نمیکردین؟؟؟

سردیجات از نطرما فقط لبنیاته درصورتی که خیلی چیزا هست گوشت شتر بینهایت خوبه ،خواهرم تهران دکتررفت رژیم گرفت واقعا سخت بودالا پسرش بدنیااومده

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم با اورژانسی باردارشدی اخه من ناخواسته با اورژانسی باردارشدم میگن هرکی اورژانسی خورده حامله شده ...

نه با ال دی و جلوگیری طبیعی باردار شدم هنوزم باورم نمیشه

سلام میدونم ازین تاپیک خیلی گذشته اما شما آزمایش جنسیت هفته چند دادی؟؟بازم تکرار کاردی یا نه؟؟ممنون ...

سلام ببخشید من خیلی وقت بود نیومده بودم سایت امروز تازه اومدم من ۸هفته بودم آزمایشگاه پارسه صادقیه تهران دادم نه تکرار هم نکردم تو سونو سه ماهگیم مشخص شد پسره

فقط لبخند بزن 🫶🏻
سلام. ۸ هفته و ۲ روز تست دادم گفتن ۹۸درصد پسره، تو سونوی ان تی دکتر گفته احتمالا دختر. آزمایشگاه من ...

بالاخره کدوم درست بود عزیزم

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥