2777
2789
عنوان

امکان اشتباه در ازمایش خون جنسیت هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32096 بازدید | 80 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره  به منم گفتن دختره بچم پسر شد

زود ازمایش دادی من دقیق سر سه ماه دادم تازه باز غلط از اب در اومد 

ومن عاجزانه میخوام چون خودمم فرزند ناخواسته سر جنسیتم شدم بعد سه تا دختر پسر میخواستن و من پسر شدم وهنوز تو این سن خودمو سرزنش میکنم  😔 چون واقعا دوستم ندارن یه فکر دیگه کن 

فقط لبخند بزن 🫶🏻
ان شالله هر دومون حاجت روا بشیم

کجا رفتی ازمایش دادی عزیزم  هزینش چقد بود  بیمه تقبل میکنه؟؟؟؟؟  واینکه جوابش بعد چند روز اومد

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
زود ازمایش دادی من دقیق سر سه ماه دادم تازه باز غلط از اب در اومد  ومن عاجزانه میخوام چون خودم ...

ببخشد متوجه نشدم الان شما پسرید  یا اینکه بچه چهارمتون پسرشد     

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
کسی که میخواد حرف بزنه میزنه من الان که پسر باردارم مادرشوهرم همش از دخترا تعریف میکنه

بزار هرچی میخواد بگه  تو خداتو شکر کن    برای منم دعاکن پسرسالم وصالح گیرم بیاد ازحرف مردم خلاص شم  

کجا رفتی ازمایش دادی عزیزم  هزینش چقد بود  بیمه تقبل میکنه؟؟؟؟؟  واینکه جوابش بعد چند ...

من تبریز دادم فرستادن ازمایشگاه مندل نه بیمه نمیده ازاده جوابش بعد ۷ روز اومد