2777
2789
خدا کنه مامان شم پستای قبلیمو بخون نوشتم درباره تجربه پیاز درمانی خودم. انشالله این ماه نتیجه بگیرم چون همه چی خوب بوده
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
مرسی النور جان اما من واقعا اعتقاد پیداکردم مثل ایشون که بخاطر مشکلش ناراحتیشو طبیعی میدونه منم بدم میاد و بنظرم خیلی خوبه خانوما هرچی دیرتر خبر بارداریشونو بدن شاپرک عزیز من اصلا به کسی فخر نفروختم حتی دوستم که مشکل پلیکیستیک داشت طبیعی جلوگیری میکردیم ما همیشه دعا میکردم خدایا من قبل از دوستم باردارنشم اما واقعا چشم و اه بده من ازونجایی که حدیثشم هست مطمینم راسته کاش ادما مراقب حرفاو رفتاراشون باشن عصبانیت منم از تایپیک ایشون از دید خودم طبیعیه
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تنبلی تخمدان داشتم و پلی کیستیک بودم ....همش میگفتم خدا کنه تا نینیش دنیا بیاد نینی من تو دلم باشه که غصه اش رو نخورم ...از خدا خواستم و شد ...شما هم از خدا بخواه مطمین باش میشه
خدا جون راضیم به رضایت .......
ممنونم شیدا جون مبارکت باشه عزیزم خدا برات نگهداره آره از دیشب خیلی به خودم بد و بیراه گفتم که چرا اشکام بند نمیاد از دیشبه از خودم بدم میاد و همش میگم خدایا بهم صبر بده این 9 ماه بارداری خواهر شوشو بهم صبر بده چون میدونم که باید منتظر خیلی حرفا و متلک ها باشم
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
میتی جان منظور من تو نبودی. به نظر من دلیل سقط تو اصلا اه و چشم زخم و اینا نبوده
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
ورزش، پیاز درمانی، زالو و حجامت تاثیرزیادی داره، یه مدت بی خیال بچه شو البته بی خیالی با این شرایط الان خودش بوجود نمیاد حتماً سرگرمی واسه خودت فراهم کن کلاس رقص برو و کلاسای سرگرمی دیگه منظورم اینه باید فکرت آزاد باشه تمام دکترا به پسر دایی شوهرم گفته بودند این استرس سمه واستون
خدای مهربان امروز دوباره از خواب بیدار شدم....نفس میکشم...
عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستند... از تو ممنونم
شاپرک خانوم من یه مدت پیاز درمانی کردم ولی چون تو اقدامم میترسم اخه باعث سقط جنین میشه
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
یه خورده هم پرولاکتینم بالاس و ترشح از سینه دارم واسه همین میترسم که بدترش کنه و ترشح سینم بیشتر بشه
منم تو اقدامم ولی از بعد تخمکگذاری دیگه نخوردم دیگه. روز چهارده که رفتم سونو دیدم فولی خوب دارم دیگه نخوردم
خواهر شوهرت که شکر خدا خوبه شما هم گفتی بچه نمیخوای همین طور مصر باش رو حرفت وبگو الان زوده وما آمادگیشو نداریم دیگه کی میخواد متلک بگه بهت تا اون موقع هم که نینی به دنیا بیاد خدا بزرگه شاید همین این ماه حامله شدی
اینم سایت ما برای علاقه مندان به حیوانات .

www.dampezeshkoshoma.blogfa.com
آره عاشقتم پسرم اتفاقا تازه از اعتکاف اومدم ایشااااااااااالله خدا هیچ زنی رو شرمنده ی شوهرش نکنه وااااااااااااقعا براااااااااااااات خوشحالم عاشقتم پسرم و رز جان اگه میگفتید هنوز مامان نشدید دق میکردم
2810