2777
2789
عنوان

خرج بچه یک الی دو ساله یا حتی نوزادی ماهی چقدر میشه!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 113 پست
عزیزم حتی اگه پوشاک و شیرخشک رو در نظر نگیری یعنی از موشک گرفته و غذای سفره بدون خرج دکتر من روزی ۲۰ ...

یعنی ماهی ۶ تومن 

میشه خدا رو حس کرد تو لحظه های ساده..  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بچه ندارم ولی یه روز نشستم حساب کردم دیدم یه نوزاد رو اگر درست بخوای براش هزینه کنی، اندازه دو ت ...

اره بخدا 

شما قصد داری بچه دارشی؟

میشه خدا رو حس کرد تو لحظه های ساده..  
بستگی به سن داره خب نوزاد ماهی دو و نیم سه ولی وقتی باید حریره بادوم و سوپ و اینا بدی یعنی از ۶ ماه ...

چجوری حساب کردی از ۶ ماه ماهی سه تومن؟ من دخترم حریره بادام و چند غله با خرما و فرنی و اینا رو اماده براش میگرفتم ماهی ۵۰۰ هم نمیشد الانم ی سالشه غذا سفره میخوره 

اره بخدا  شما قصد داری بچه دارشی؟

با این شرایط نه 🙁

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ببخشید برای بچتون روزی ۲۰۰تونن چیا میگیرید؟؟

جان خودم یه روز که بزنم بیرون یه بستنی یا ذرت مکزیکی یا از این چیزا بعد اگه اسباب بازی یا مغزی یه شیر یه خانه بازی بره ساعتی ۵۰ و ….اگه هم تو خونه باشیم دستور میده باباش از بیرون بگیره

چجوری حساب کردی از ۶ ماه ماهی سه تومن؟ من دخترم حریره بادام و چند غله با خرما و فارسی و اینا رو اماد ...

شما میدونی الان بادوم کیلویی چنده؟! آرد برنج کیلو چنده من نمیدونم برا چند سال پیش بوده دخترتون ... باید به بچه موز داد چهارمغز داد شربت ویتامین داد خرما و هزار جور که ی لیست بلند میشه اگه بخام بنویسم آخه به نظرت همه اینا با ۵۰۰ میشه؟!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
جدا از پوشک وشیر خشک خوراکی میوه لباس اسباب بازی ماه ۴ ۵تومن میشه

تازه هزینه مهد اگه بخوای بگذاری 

و یکم که بزرگتر شد کلاس های مهارتی و هنری 

خیلی بیشتر از اینم میشه

2810