2777
2789
عنوان

شیوه تربیتی و برخورد مناسب با فرزند ....... ویژه مادران بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 21095 بازدید | 224 پست
سمیه جون مرسی از توصیه هات

یه چیزم من درباره آموزش زبان دوم بگم!
میگن تا پنج سالگی اصلن زبان دوم به بچه یاد ندید، بحث سر این نیست که شدنیه یا نه! اتفاقن بچه ها تا قبل پنج سالگی توانایی اینو دارن که چهار پنج تا زبون رو خوب مسلط شن، نکتش سر اینه که وقتی پای زبان دوم میاد وسط، بچه بچگی کردن یادش میره و این یعنی محروم شدن از بزرگترین لذت زندگی، بزرگترین فرصت واسه تجربه و خلاق شدن! مثلن میاد بدووه بره رو صندلی که بعد بپره پایین، به صندلی که میرسه تا میاد فک کنه این چیر بود صندلی بود چی بود،،،... کلافه میشه و همه حواسش میره دنبال یافتن اسم اون وسیله! خلاصه شیطنتش تبدیل میشه به یه موضوع گیج کننده و کلن از خیرش میگذره که خب این خیلی بده!

البته همه اینا درباره بچه ایه که تو کشور مادری خودش زندگی میکنه، کسی که تو محیط زبان دوم زندگی میکنه این حرفا در موردش صادق نیست!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با نظر زبان در مورد آقای روسو کاملا مخالفم
یعنی کلا روسو خیلی از نظریاتش قدیمی تر شده
با آموزش کاملا مخالفم ولی با قرار دادن بچه در محیط آموزشی نه!
یعنی بچه می تونه در محیط انگلیسی زبان قرار بگیره بازی کنه ولی در محیط انگلیسی زبان
همین کارو من از 9 ماهگی محمدمهدی کردم البته قبلش مشورت هم کردم ما کلاس زبان نمی ریم می ریم کلاس بازی و رشد (شبیه همین بادبادک و ...) محمدمهدی با 4 تا از دوستای همسنش بازی می کنن فقط بازی خیلی هم خوشحالن ولی در محیط انگلیسی یعنی وقتی می خوایم یه اسباب بازی رو بیاریم انگلیسی شو می گیم براشون شعر یم خونیم انگلیسی شو می خونیم حیواتات انگلیسی شو می گیم و الی اخر
حالا یا یاد میگیره یا نه
ولی در تحقیقات من که با چندتا روانشناس و زبان شناس صحبت کردم همه گفتن اگه آموزش مستقیم نباشه ایراد نداره و استرس زا نیست اگه این کارو مرتب ادامه بدین تا وقتی که وارد کلاس های آموزشی زبان بشه یا محیط اصلی انگلیسی زبان قطعا زودتر و بهتر یاد می گیره اگه هم متصل نشه یاد نمی گیره
این نظریه که بچه داره می ره سمت صندلی باهاش بازی کنه بعد یادش میاد این اسمش چی بود و ... رو خیلی نمی تونم بپذیرم چون که این طوری فکر کنید خوب مثلا ما می ریم حیاط بازی کنیم بعد 90 درصد محمدمهدی به جای بازی می ره سمت گلا و هلی نیگاشون می کنه دست بهشون می زنه و ... پس من باید گلا رو از تو حیاط حذف کنم نه اونم یه جور رشدشه این فکر کردن هم یه جور رشدشه

البته می دونید که روانشناسی و کلا علوم انسانی 100 درصد نیست و نسبی همه نظریاتش همین طوره
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
با بحث های هفتگی مخالفم
چون
این روند تو تاپیک مادرکافی بود و هست و هر کسی بخواد می تونه از اونا استفاده کنه ولی این حا قرار بود ما بیشتر در مورد دغدغه هامون بحرفیم
منم با نظر مریم موافقم که بحثها منظم باشه وقاطی پاتی نباشه....مثلا اگه کسی درباره ی یه مشکلش با بچش حرف میزنه بقیه بیان وهرچی که میدونن بگن نه اینکه بدون توجه به بحث قبلی یه مشکل جدید مطرح کنن ....با توجه به اینکه اکثر مشکلاتمون مشترک هست وبه درد بقیه هم خواهد خورد.....
در مورد قرار گرفتن در محیط های اموزشی شاید حق با تو باشه مرضیه جون ولی ایا تا چند سال وتا کی میشه بچه ای به این کلاسها بره ودر محیطش قرار بگیره.......
به نظر من که چرا باید اینقدر اصرار داشته باشیم که زودتر وقبل از اینکه حتی زبان مادری خودشونو خوب یاد بگیرن زبان انگلیسی رو یاد بگیرن......
مثلا اگه بچه ای از سن 8 -9 سالگی که دیگه کاملا به زبان مادریش مسلط شده کلاسهای زبان رو شروع کنه چه فرقی خواهد داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی فکر میکنید با این اموزشهای غیر مستقیم چقدر طول میکشه که بچمون به زبان دوم مسلط بشه؟؟؟؟؟
نمیدونم تونستم منظورمو خوب برسونم یا نه......
سمیه حق با تو هست ولی با شرایط هرکس هم باید سنجید
شرایط من طوری هست که هرچه زودتر محمدمهدی انگلیسی یاد بگیره برای خودش و ارتباط با اقوامش بهتره
و من فعلا قصد دارم حالا حالا ها این کلاسو ادامه بدم الانم تقریبا یک ساله که تونستم و قصد دارم تا وقتی می تونم ادامه بدم و البته ممکنه به هزار دلیل غیر قابل پیش بینی کلاس لغو شه ولی از اون جهت که اونجا کلاس مادر و کودک هم هست در نتیجه ضرر نکردم و محمدمهدی تجربه قرار گرفتن در محیط دوستاش به همراه مادرش و بازی های جذاب و جالب که تنهایی اش خیلی خوشحال کننده نیست رو داشته
ببیند قطعا زمان کمتری می بره یعنی ممکنه به جای این که 3-4 سال متوالی طول بکشه زبانش خوب شه مدت خیلی کمتری مثلا نصف این مدت طول بکشه البته من به شخصه خیلی به ایناش فکر نمی کنم چون حالا زبان هم یاد نگیره برام مهم نیست نمی خوام هیچ استرسی تو این راه باشه من تلاشم رو می کنم در بی ضررترین حالت ممکن پسرمو قرار می دم حالا یا میشه یا نه
مهم اینه که در اون ساعات کلاس محمدمهدی بیش از حد خوشحال و شاده و من تاثیرش رو در بازی با بچه های دیگه بازی به تنهایی و ... می بینم
*****************مژده مژده******************

لباس های جدید و بادی های اصل کارترز جدید با طرح های بسیار بسیار زیبا و شیک رسید

شوی بزرگ تابستانی شامل انواع
بادی
بادی شلوار
بادی شلوارک
تونیک و تایت
پیراهن
سرهمی پاچه کوتاه
تیشرت
شلوارک
تاپ
لباس باله بسیار خوشمل
جوراب شلواری و....................................
برای کوچولوهای ناز

و سورپرایز دیگه برای مامانای گل انواع مانتو های شیک و خنک تابستونی
اینم وبلاگشونه یه عالمه مدل جدید هم دارن که عکسش تو وبلاگشون نیست http://foroshgahstart.blogfa.com/

لباس های خوشگل برای مامانای گل و دوست داشتنی که به علت ک سایز شدن حراج خورده و اینم وبلاگشون

http://mini7.blogfa.com/

زمان شو : از سه شنبه تا جمعه 27 تا 30 تیرماه
ساعت : از 11 صبح تا 7 بعد از ظهر
مکان : سعادت اباد علامه جنوبی کوچه 34 شرقی پ 13 واحد 1

تلفن : 09381554314

اینم ادرس کلوپ منه یه سری از مدلا رو براتون عکس گزاشتم تو کلوپ http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=14559

دوستدار همه ی شما مامان سروش ( شیما)
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
سلام بر همه دوستان عزیز

حقیقتش من هم با بحث های هفتگی چندان موافق نیستم. ولی خب یه بحثی یا سوالی پیش میاد همه یا بعضی از دوستان نظرشونو میگن و بقیه هم استفاده می کند.
اولا که تعدادمون اون قدر نیست.
و دوما. به قول مرضیه تو تاپیک مادر کافی مادران مجرب تری هستند که میشه نظر اونا رو خوند.
خلاصه این فقط نظر من بود. و البته نظر دیگران هم محترمه. و من تابع هستم.

در مورد یاد گیری بچه ها. به نظر من خیلی مهمه که بچه هامون رو علاقه مند به یاد گیری کنیم . نه اینکه بهشون مثلا حیون و رنگ و ... یاد بدیم. تاکید می کنم علاقه مند به یاد گیری.
مثلا با کلاسی که بچه خوشش نیاد مخالفم. یا یاد گیری با اجبار.
مثال: امروز کلاس رنگ انگشتی بود. بچه من خوشش نمیومد. و هی میومد بغل من. ولی من مرتب بهش میگفتم باید بری پیش بقیه. مطمئنا اون بچه از هر چی رنگ و کلاس و معملم و ... هست بیزار میشه.

ولی اگه بچه توی محیطی باشه که احساس رضایت کنه همه چیز رو قبول می کنه. من با یاد گیری در اون شرایط کاملا موافقم. حالا یاد گیری هر چی که میخواد باشه.

2810