2777
2789
عنوان

شیوه تربیتی و برخورد مناسب با فرزند ....... ویژه مادران بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 21095 بازدید | 224 پست
ماری امین هم خیلی به من می چسبید و از من میخواست باهاش بازی کنم.

به عمه ام که رونشناسه گفتم. نظرش این بود که اول باهاش بازی هایی رو انجام بدم که بتونه خودش هم تنهایی بازی کنه و کم کم خودم جدا بشم. مثلا دفعه اول بازی کن 1 دقیقه وسطش برو و بیا. کم کم این زمان رو بیشتر کن.

یا ببرش یه جاهایی که نیاز به حضور تو نباشه. مثلا من میبرمش پارک میذارم خودش بازی کنه. ( البته همه اش هم بازی نمی کنه. بعضی وقتها فقط بچه ها رو نگاه می کنه. مطمئنا تو نگاهش هم یاد گیری هست که بچه ها چی کار می کنن. و من از اینکه بازی نمیکنه ناراحت نیستم ) خلاصه از دور هواشو دارم. یا از پشتش. یه جوری که متوجه من نباشه. ولی خب هر از چند گاهی هم میرم پیشش یا وقتی دنبالم میگرده میرم جلو تا ببینه من هستم. و نترسه

امین مجله های پیک تبلیغ رو ماه به ماه میارن دم در خونه ها خیلی دوست داره. چون معمولا همه جور عکسی دارن.
بعضی وقتها هم خودش عکسی رو پیدا می کنه و میگه. که من ندیدمش. مثلا گوشه صفحه یه ماشین کوچیکه. با خوشحالی میگه اَبوم.
خلاصه وسیله خوبیه برای سر گرم کردن بچه ها.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعیده از ایده پیک برتر خوشم اومد متاسفانه تو منطقه ما نمیاد ولی راحت می تونم گیر بیارم

منم مجله های تیلیغاتی که مال شرکت فیروزه و پر عکس بچه است رو نشونش می دم خیلییی دوست داره
راستی اینجا کتاب های جالب بچهها هم که میخ رید رو معرفی کنید

مثلا من مجموعه نخودی رو خیلی خوشم اومد البته محمدمهدی یکی شو داره ولی 5 تاست باحالی اش اینه کارایی هست دقیقا سن اینا مثلا من می تونم نشون بدم گلا رو توی باغچه مون هر چی رو هرجا که باشه روی زمین یا آسمون

من می تونم کلاهمو روی سرم خوب بذارم حالا دیگه اماده شدم بایدم برم کاری دارم

از این تیپ شعرهاست که من خیلی خوشم اومد کتابش اتیاج به ادیت نداشت!!!

اخه من معمولا کتابا رو ادیت می کنم بعضی کلمات رو عوض می کنم و ...
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
یه مطلب جالب هم چند روز پیش یه جا خوئندم خلاصه اش این بود

یاد ندید به بچه که فقط نتیجه مهمه بذارید از بازی لذت ببر بدون فکر کردن به نتیجه مثلا وقتی داریم پازل می سازیم هی فکر نکنیم که ایا می تونه بذاره نمی ذاره یا هی کمکش نکنیم بذاریم از همون چرخوندن و ... هم لذت ببره
نتیجه جالبی که از این نکته گرفته بود این بود ما تو ایران یاد گرفتیم فقط به نتیجه فکر کنیم نه به روند درس می خونیم برای مدرک نه درس مثلا و مثال هایی از دست زیاده من از این موضوع خیلی خوشم اومد
خودم این اشتباه رو در مورد پازل داشتم (البته پازل مثال خودم بود نه اون متن) همیشه منتظر بودم بذاره و ... ولی دارم یاد می گیرم که از همه حرکات قبل و حینش هم لذت ببریم و بشه بازی و تفریح
نمیدونم علی پیرهانی رو میشناسید یا نه .......متولد 64 و مسلط به 19 زبان

از دوستان ماست و خودش اولین زبان که فرانسوی بوده از سن 4 سالگی براش جذابیت داشته و همین جور ادامه داده تا الان که انقدر زبان یاد گرفته

میخواستم بگم خوبه بچه ها با زبان آشنایی داشته باشن نه از بدو تولد

جدا از شوخی به قوله مرضیه شنیدنش و بازی بازی هیچ اشکالی نداره ولی اجبار اصلاااااااااااا

منم هر از گاهی موزیک ویدئو انگلیسی که توش شکل هم داره میزارم میبنه و رایان فقط میرقصه . هر وقت با زبان خودمون کاملا آشنایی پیدا کرد طوری که خوب صحبت کردن رو یاد گرفت اموزش رو شروع میکنم این نظر من بود

راستی من یه دختر دایی دارم که وقتی 3 سالش بود دایره لغات انگلیسی که بلد بود واقعا همه رو متعجب میکرد ولی وقتی مدرسه رفت ادامه نداد سال اولی که انگلیسی داشتن درسش رو افتاددددددددددد
منم از یه روانشناش شنیدم که کم کم باید به بچه ها یاد بدین که خودشون بازی کنن

آروم آروم ازشون دور بشین و حتی زیاد باهاشون بازی نکنین تا عادت کنن

اینو وقتی رایان 1 سالش بود به من گفتن و من از اون موقع دارم رعایت میکنم

در مورد رایان قلش اینه که از خواب که بیدار میشه خوب بهش محبت بشه و توجه کامل بهش داشته باشم بعد کم کم خودش میره سمت وسایلاش بازی میکنه البته تنید تند باز میاد پیش من ولی گاهی 5 دقیقه هم نمیشه که میاد سراغم

سلام دوستان
من تو خونه خودم کارگاه مادر و کودک دایر کردم
بیشتر برنامه هامون از سری کارهای یونیسف هست
از طریق بازی

اشنایی با طبیعت
اشنایی با مفاهی ریاضی
کتاب سازی و قصه گویی
زنگ تفریح
کار دستی و ...

کارگاه اشپزی و کیک پزی و .. که همه همراه مادر می باشد

مثلا بچه هایی که املا یا ریاضی و یا درس دیگشون ضعیف هست ممکنه در کودکی یک مرحله ایاز رشدشون رو درست نگذروندن مثل اینکه چهار دست و پا نرفتن و یک دفعه راه افتادن
ما از طریق بازی رو همه اینها کار میکنیمممممم

برای ثبت نام تا اخر هفته فرصت دارید

من خودم همه وسایل رو تهیه می کنم......

http://vivigol.blogfa.com/#up ادرس وبلاگ ما

از عزیزان 2 تا سه سال
و 3 تا 4 سال
ثبت نام به عمل می اید
کلاس 2تا سه سال یکشنبه ها و چهار شنبه ها ساعت 10 تا 11
60000تومان
8 جلسه

مامان جان چه نکته خوبی گفتی
منم همیشه از اینکه آرتین نتونه حلقه ها را به ترتیب سر جاشون قرار بده خیلی غصه میخوردم
در صورتی که اون حسابی از این بازی لذت می برد
نتیجه مهم نیست
نتیجه مهم نیست

زهرا اینی که گفتی خیلی درسته تقریبا قلق بیشتر بچه ها همینه بچه ها وقتی مطمئن شن از محبت اعتماد می کنن و با خیال راحت می رن سمت بازی منم اینو هم خودم تجربه کردم هم در دوستام که بچه هاشون معمولا از محمدمهدی بزرگترن دیدم
سلااااااااااااااااام

من پرو.ژه از پوشک گرفتن را شروع کردم.....کسی تجربه ای داره؟؟؟

هر نیم ساعت میبرمش دستشویی و واقعا هم جیش میکنه کلا از شنبه با پوشک خدا حافظی کردیم

کمر همت بستیم و همش در راه دستشویی هستیم ههههههه
تو شورتش نوار بهداشتی گذاشتم

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سمانه این پست تو هست واقعاً!!!! خیلی تعجب کردم ولی سعی کن مسلط شی به خودت فقط فکر کن رهام نهایت چندماه دیگه این کارا رو بکنه و دیگه بعد از دوسالگی عاقل میشه و .... و این روزای می گذره

مامان ریحانه من تا پایان 2 سالگی اصلا با این موضوع کار ندارم البته الان صبح ها گاها در دستشویی شکمش کار می کنه ولی از جیش اینا که هیچ نمی فهمه و به نظر خودم و با مطالعاتم زوده
سلام
سمانه منم بعضی وقتها که عصبانی میشم سعی می کنم جلوی خودمو بگیریم. چون اون طوری امین متوجه میشه و لج می کنه و به خواسته اش میرسه. اگه هم داد بزنم سعی می کنم بعدش حتما از دلش در بیارم. البته خیلی کم اتفاق افتاده که عصبانی بشم. اگه ظهر باشه میفرستمش آب بازی کنه. هم اون یادش میره و هم من عصبانی نشدم. خلاصه سعی کن هواسشو پرت کنی.

2810