2777
2789
عنوان

شیوه تربیتی و برخورد مناسب با فرزند ....... ویژه مادران بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 21095 بازدید | 224 پست
نه ماری همینطوری گفتم. اخه یه لحظه اومد تو ذهنم اهن خیلییییییییییییی بد مزه اس. 2 سی سی اش زیاد میشه.

در ادامه صحبت سعیده بگم کلا آ]ن و کلسیم نباید با هم مصرف بشن. یعنی اینطوری بهتره و جذبشون بیشتر.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیروز مایا رو بردم دکترش ویزیت کرد. این قضیه که سه تا شربتو باهم میدم(آهن. زینک و مولتی) گفت ایرادی نداره. اینا مکملن. ولی سعیده درست میگه اگه کلسیم میدین اهنو همراهش ندین. جذبشو پایین میاره.
سعیده فروبین بد مزه نیست خیلی. یا شاید آروین به مزه اش عادت کرده. من روزهایی که کلسیم می خوام بدم آهنو وقتی میرسم خونه میدم کلسیم هم شب که می خواد بخوابه.
من همینم که میبینی!
مریم جون تا جایی که من میدونم کلسیم رو تو روز و یه زمانی بدی که تا چن ساعت نمیخوابه بهتره چون رسوب نمیکنه و ته نشین بشه. آهن رو هم وقت خواب با آب میوه ای که ویتامین ث داشته باشه بهتر جذب میشه. اینو خودم تو بارداری رعایت میکردم دکترم تأکید کرده بود
خواهش میکنم بچه ها...
چندتا جمله ی دیگه:
* تنها دستوری که به کار کودکان میخورد فهماندن این نکته است که : نباید به احدی ازار رساند
*من به جای اینکه بی تامل از فرزند خود بخواهم صدقه بدهدترجیح میدهم خودم در حضور او این کار رابکنم.....
*تربیت اطفال فنی است که هر قدر وقت بیشتری در ان صرف کنیم بهتربه مقصود میرسیم.
*اغذیه ی نباتی لبنیات ونانهای شیرین از گوشت بهتر است زیرا گوشت انسان را تندخو وبیرحم بار میاورد
سمیه نکاتی که نوشتی عالییییییییییییییی بود
و چقدر این جمله به دلم نشست
*من خیال میکنم که هیچ طفلی زودتر از سن 12 نخواهد توانست که دو زبان را به خوبی بیاموزد مگر اینکه نابغه باشد!!!!!!!
بعد ما سعی داریم از 1 سالگی آموزش زبان دوم رو واسه این طفلی ها شروع کنیم
من که خودم شخصا هیچوقت اینکارو نمیکنم
قابلی نداشت دوست جونااااااا.....
مریم حالا عیب نداره چون تویی میتونی بیای .....
به شرطی که توام تجربیاتتو اینجا بزاری مخصوصا اینکه میدونم توی چندتا از تاپیکهای تربیتی نقش فعاااااااااال داری....

اره محبوبه واقعا درسته.......نمیدونم این تب نابغه پروری از کی وچرا افتاده به جون مادرهای این دوره وزمونه....اما چیزی که هست مشخصه که این فشارهایی که به بچه ها وارد میشه همیشه هم تاثیر گذار نیست وگاهی واقعا نتیجه ی عکس داره....
به نظر من ما باید سعی کنیم اول ادم های خوبی تربیت کنیم بعد نابغه .......
کلیشه ای شد نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی بچه ها به نظرتون تا کی میشه برای شروع زبان دوم صبر کرد؟؟؟؟؟؟؟
شما با اقای روسو موافقید؟؟؟؟؟؟ تا 12 سالگی میتونید صبر کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون اگه چندسال دیرتر بچه ها زبان دوم رو یاد بگیرند چی میشه؟؟؟؟خیلی به اینده شون لطمه میخوره؟یا بهتره که هرچه زودتر اموزش زبان دوم شروع بشه...با توجه به اینکه زبان انگلیسی توی زمان بچه های ما خیلییییییییییییی بیشتر از امروز نیازه..........
بیایین بحث کنیم تا نتیجه ی درستی بگیریم ........موافقین؟؟؟؟
عزییییییییییییییییزمی!
بابا من همش تو یه تاپیک فعالم خواااااااااااااااااااهر!

این یه تاپیک خوبه درباره آموزش زبان دوم:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=76297&PostID=10258137#10258137

منکه هنوز قصد هیچ کاریو ندارم تا 2 سالگی!
از دوسالگی که تلویزیون از تحریم دراومد قصد دارم برینی بی بی رو بذارم برا محمد!

من خیلی سرچ نکردم ولی تا جاییکه حافظه ضعیفم یاری میکنه زمانی باید زبان دوم رو شروع کرد که کودک کاملا به زبان مادری مسلط شده باشه.

سمیه جون من کاملا پایه تاپیک های تربیتی ام ولی واقعا با اینترنت دایل آپی که فعلا دارم نمیتونم خیلی خوب فعال باشم.
بذار بریم خونه خودمون ان شالله پرسرعت بگیریم میترکونم!!!!!
2810