2777
2789

سیاوش هم خیلی ملی رو دوست داشت کلی قربون صدقش میرفت ولی آخرش...

از اولشم این رابطه بوی فیلم ملی و راه های نرفته میداد

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

اگه بازم فیلم تو این مایه ها سراغ دارید بهم معرفی کنید برم ببینم بیشتر حواسم رو جمع کنم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم دختره ملیحه بود یا همون ملی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من هروقت این فیلمو میبینم داره پخش میشه یک ثانیه هم نمیتونم تحملش کنم خیلی وحشیانه هست

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اسم دختره ملیحه بود یا همون ملی

ملیحه بود صداش میکردن ملی

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

سیامک‌... منم یه دوست پسر سیامک صفت داشتم قصد ازدواج داشت باهاش کات کردم یه حرومزاده واقعی بود حتی به خواهرزاده پسر ۱۲ سالم حساس و شکاک بود چقدر سم بود فکر کنم هنوز مجرد باشه خیلی ام خسیس و گدا بود هر وقت منو میبزد بیرون گشنه میاوردم خونه وای من یه قابلمه غذا میذاشتم جلوم میخوردم تو خونه انقدر بهم گشنگی میداد سمممم

کاش همه دختر پسرا ببین و بدونن امکان داره اونی ک باهاش رفیقن و قصد ازدواج دارم شاید رضوانیه 

دختر پسر هم نداریم 

زن روانی و شکاک خیلی بدتره حتی

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
من خیلی وقت پیش دیدم به نظرم فیلم معمولی بود الان موضوعش یادم نمیاد چرا نی نی سایتیها انقدر تعریفش م ...

پسره اولش خوب بود یهو ...

سیامک‌... منم یه دوست پسر سیامک صفت داشتم قصد ازدواج داشت باهاش کات کردم یه حرومزاده واقعی بود حتی ب ...

چرا سیامکا همه اینجوری ان به بنده خدایی میشناسم اونم همینقد بددل شکاک 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

سیامک‌... منم یه دوست پسر سیامک صفت داشتم قصد ازدواج داشت باهاش کات کردم یه حرومزاده واقعی بود حتی ب ...

بیچاره زن آیندش 

منم اینجور عنی بود تو زندگیم خداروشکر کات کردیم ازدواج کرد دختره تو عقد طلاق گرفت 

الآنم ازدواج کرده بیچاره خانومش لابد اجباری تحمل مکنه اونم ازدواج دومش بوده 

یکی از دوستای خواهرم با این آشنا درآمد برام تعریف کرد😄