2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 38242 بازدید | 1166 پست
سلام‌جواب اومده همون تشخیص درسته.حالا گفتن بیاید دوباره ارمایش بگیرن..خداکنه فقط شیمی‌درمانی اینا نخ ...

ای بابا 

خیلی ناراحت شدم 

خداروشکر که خوبید 

خدا بزرگه انشا..همه چی زود میگذره 

متاسفم برای این تجربه تلخ 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
ای بابا  خیلی ناراحت شدم  خداروشکر که خوبید  خدا بزرگه انشا..همه چی زود میگذره&nbs ...

امیدوارم این روزا تلخ فقط بگذره وبعدش دلمون شادبشه ..خصوصادل مامانم که گریش میگیره...پسرش که گریه میکرد نه پیش ماالبته

ومن که خواهرشم وگریم میگیره...امیدوارم دکترخودش که دید بگه خفیفه وباچنددوره کوتاه باهمون داروهاکلاامریضی ازبدنش خارج بشه ودوباره بره سرکار.پسراشوزن بده.سایش سال هابالاسرشون باشه وباتندرستی.همون ادم قدیم بشه.اخه خیلی لاغرشده.نصف شده

خدایااااا شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم این روزا تلخ فقط بگذره وبعدش دلمون شادبشه ..خصوصادل مامانم که گریش میگیره...پسرش که گریه می ...

الهی آمین عزیزم 

انشالله امام زمان عیدی میده بهتون 

خدا خودش به خانوادش ببخشه 

باید صبوری کرد و امیدوار بود 

از کجا معلوم شاید با یه عمل درست بشه مثل دخترخاله من 

سی تا صلوات می‌فرستم به نیت سلامتی بردارت 

خدا خودش دل همتونو شاد کنه انشاالله 

الهی آمین عزیزم  انشالله امام زمان عیدی میده بهتون  خدا خودش به خانوادش ببخشه  بای ...

نه گلی عمل‌ نمیخواد.دارو دادن‌فقط باید گلبول های سفیدش مرتب چک‌بشه

حداروشکر خداروهزارمرتبه شکر حادنیست....باید تحت نطر باشن.خب همین‌تحت نظرم‌به‌ادم‌استرس میده..ماگفتیم‌شاید انشاءالله اشتباه باشه و اصلا اثری ازمریضی نباشه

انشاءالله بایه دوره کوتاه ازهمین‌دارو خوب بشه وبعد حتی قرصو قطع‌کنن و تمام برگرده بره سرکار‌و.....

مرسی عزیزم‌حاجت روا باشی

حالا دکتر اصلیم‌نظر داد خبرشو بهتون‌میدم

خدایااااا شکرت...
الهی آمین عزیزم  انشالله امام زمان عیدی میده بهتون  خدا خودش به خانوادش ببخشه  بای ...

دحترخالت چطور بود‌مگه‌عزیزم؟

انشاءالله گفتم جوابش سالم‌باشه چهارشنبه شله زرد رو به پا‌کنیم

انشاءالله‌دکتر خبر خوشحالی بهمون‌بده و بگه‌چیز مهمی نیس بادارو کلا رفع میشه بازم به‌پا‌میکنم.یاحالا ۴شنبه نشد بعد..ماه‌رمضون

خدایااااا شکرت...
دحترخالت چطور بود‌مگه‌عزیزم؟ انشاءالله گفتم جوابش سالم‌باشه چهارشنبه شله زرد رو به پا‌کنیم انشاءال ...

دختر خالم سرطان تیرویید داشت عمل کرد دو بار و خداروشکر دیگه پیشرفت نکرد 

بدون شیمی درمانی 

فقط ید درمانی شد 

خدا حاجت دلت رو بده گلم و خیلی زود شله زرد بپزی

نه گلی عمل‌ نمیخواد.دارو دادن‌فقط باید گلبول های سفیدش مرتب چک‌بشه حداروشکر خداروهزارمرتبه شکر حادن ...

خدارو هزار مرتبه شکر 

خوشحال شدم 

دختر خالم سرطان تیرویید داشت عمل کرد دو بار و خداروشکر دیگه پیشرفت نکرد  بدون شیمی درمانی  ...

خداروشکر خوب شد.همه‌مریضا خوب بشن‌هیچ کسی درد لاعلاج نگیره الهی آمین

داداش منم باهمین قرص ها مریضی لعنتی ازبدنش بره و دلمون شاد شه بریم‌برا پسراش خواستگاری عروسی خودم صحیح سلامت باشه

مرسی عزیزم.انشاءالله دکتر جواب دادمعابنه کرد‌خبرشو میدم‌مرسی گلی.سه شنبه قرار ببینش۰❤️❤️

خدایااااا شکرت...
خداروشکر خوب شد.همه‌مریضا خوب بشن‌هیچ کسی درد لاعلاج نگیره الهی آمین داداش منم باهمین قرص ها مریضی ...

الهی آمین عزیزم 

حتما منتظرم خبر خوش بدی

ممنون ،ببخشید اکه کلا ۷شب ندیدم،،نیت رو بیخیال شیم؟! و اینکه متوجه نشدم نیت رو..خب میخوایم ببینیم م ...

۷شب ندیدی جاتو عوض کن.یا به یه ادم مطمینی و‌برات انجام‌بده‌مامانی کسی

خب نیتت چیه تابهت بگم

خدایااااا شکرت...
۷شب ندیدی جاتو عوض کن.یا به یه ادم مطمینی و‌برات انجام‌بده‌مامانی کسی خب نیتت چیه تابهت بگم

ابنایی بود ک گفتی

مثلا تو شغل یا رشته حدید موفق میشم؟

یا ب فلان شهر سفر کنم یا ن؟!

ابنایی بود ک گفتی مثلا تو شغل یا رشته حدید موفق میشم؟ یا ب فلان شهر سفر کنم یا ن؟!

ببخشسد مگه‌من خدام؟؟؟

گفتم نیت میکنی توخواب نشون میدن مرسی یا نمیرسی

خدایااااا شکرت...
ببخشسد مگه‌من خدام؟؟؟ گفتم نیت میکنی توخواب نشون میدن مرسی یا نمیرسی

عزیزم من میخواستم ببینم کی ازدواج میکنم چند سالگیم که 7 روز انجام دادم و ندیدم نمیتونمم به کسی بگم انجام بده برام میشه شما برام انجام بدی اجرت با خدا من ادم معتقدی اطرافم ندارم وگرنه به شما زحمت نمیدادم