2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 38227 بازدید | 1164 پست
دیگه عزیزم‌هرچی‌خیره.انشاءالله خواسته خدا با خواسته دلت یکی باشه خوشبخت بشی

ممنون عزیزم❤امیدوارم برای همه اینطور باشه

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله گلی.برای منم دعاکن عزیزم

عزیزم میشه شما برام انجام بدی شاید دل شما پاک تره منم براتون سوره توحید میفرستم

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
عزیزم میشه شما برام انجام بدی شاید دل شما پاک تره منم براتون سوره توحید میفرستم

گلی خیلیا گفتن هنوزانجام ندادم.امروزم حالم بد شد لرز گرفتم.حوصله واقعاندارم.حالاخودت انجام بده ببین چی میبینی

خدایااااا شکرت...
گلی خیلیا گفتن هنوزانجام ندادم.امروزم حالم بد شد لرز گرفتم.حوصله واقعاندارم.حالاخودت انجام بده ببین ...

عزیزم شما کی تو خوابت اومد مثلا معصومین اومدن؟

نه.بقیه هم که درست بود معصوم نبودن.منتظرم ببینم نتیجه چی میشه

انشالله یدونه دیگه هم من تو سایتای دیگه دیدم نوشته بود اینه  زیر پا تون بزارید بعد۷۰ تا اخلاص بخونید

انشالله یدونه دیگه هم من تو سایتای دیگه دیدم نوشته بود اینه  زیر پا تون بزارید بعد۷۰ تا اخلاص ب ...

منبعش چیه؟منم شنیدم انجام نده.این حداقل تومفاتبح

خدایااااا شکرت...
https://2agoo.com/2020/11/20/دعا-برای-دیدن-نیت-در-خواب-دعای-دیدن-مطل/

عزیزم‌دیدمشون قبلا.میگم‌منبعش چیه.مثلا یکیش تومفاتیح باشه.یکی تو صحافیه سچادیه و....

این که‌من‌گفتم تو مفاتیح حاشیه صفحه ۸۹۳

توهمینو‌انجام‌بده...

خدایااااا شکرت...
عزیزم‌دیدمشون قبلا.میگم‌منبعش چیه.مثلا یکیش تومفاتیح باشه.یکی تو صحافیه سچادیه و.... این که‌من‌گفتم ...

بله عزیزم باشه

سلام عزیزم خوش خبر باشی  امروز ده اسفند بود  جواب آزمایش برادرت اومد

سلام‌جواب اومده همون تشخیص درسته.حالا گفتن بیاید دوباره ارمایش بگیرن..خداکنه فقط شیمی‌درمانی اینا نخواد و باهمون‌دارو برطرف بشه.براش دعاکنید

الان‌مرخص حال روحی وظاهری که خوبه‌.انشاءالله فقط شیمی نخواد وباهمون دارو حل بشه

خدایااااا شکرت...