2777
2789
عنوان

کیا یه دختر دارن حامله هستن دومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 138 پست
برای منم هیچ فرقی نداره خواهرم هم دختر داره هم پسر هر وقت حرف میشه یه جوری میخواد تو سر من بزنه که د ...

واقعا به نظرم رژیم و اینا همش خرافات هر چی خدا نظر کنه همون میشه

میشه واسه اینکه حال دلم خوب باشه یه صلوات مهمونم کنید😘 

منم یه دختر دارم دیروز رفتم سونو گفت اینم دختره 

طبیعتا چون دختر داشتم دوس داشتم پسر هم داشته باشم ولی مث اینک قسمتم نبوده و راضیم ب رضای خدا

و برای هردوشون سلامتی و عاقبت بخیری از خدا خواستارم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به علائم نیس که من خودم بچه اولم دختره دومی رو که باردار بودم علایمم مثل دخترم یود تهوع و سوزش معده و حساسیت به بو   حتی ضربان قلبش تو هفته ۸ مثه هم بود تقریبا   همه میگفتن دختره ولی پسره دومیم 

2805
عکس از سونو زیر ان تی یا خود ان تی داری بفرست

میشه من بفرستم نگا کنی؟🙏

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

مجردم دوست دارم در آینده بچه هام دختر باشن😍

اما خو در حالت کلی سلامتی مهمتره سالم باشن هرچی بودن مهم نیست زیاد... 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
ببین انگشت رو داخل نافت بکن یکمی......دمای خاصی احساس میکنی؟ گرم یا سرد؟ یا کلا شکمت گرمه یا سرد؟

برا من داغه؟!

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
برای منم هیچ فرقی نداره خواهرم هم دختر داره هم پسر هر وقت حرف میشه یه جوری میخواد تو سر من بزنه که د ...

به قول شما خیلیا میخوان دختر یا پسرشون بکوبن تو سر ادم و پز بدن چه خواهر چه غریبه 

خواهر شوهر منم خیلی پز میده که من پسر دارم

به قول شما خیلیا میخوان دختر یا پسرشون بکوبن تو سر ادم و پز بدن چه خواهر چه غریبه  خواهر شوهر ...

بیخیال بابا مگه خواهر شوهرت ملکه هست که نگران تاج و تخت شوهرش باشه 😂😂😂🤦🏻‍♀️نصف دنیا مردن نصف زن از این دو حالت ک خارج نیست 🤷🏻‍♀️

دیگه پسر دار شدن پز دادن نداره ک... خواهر شوهرت هم کار شاقی نکرده.. نصف دنیا پسر بودن!!! 

نصف دیگه هم دختر🤗

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
به قول شما خیلیا میخوان دختر یا پسرشون بکوبن تو سر ادم و پز بدن چه خواهر چه غریبه  خواهر شوهر ...

منم دوست دارم دومی پسر باشه یه گل دختر دارم

انشالله که خدا نصیبمون میکنه 🙏

واقعا به نظرم رژیم و اینا همش خرافات هر چی خدا نظر کنه همون میشه

منم نظرم همینه چند روز پیش مادرشوهر و خواهر شوهرم میگفتن ما بهت گفتیم رژیم بگیر پسر بشع گوش نکردی علایمت به دختر میخوره گفتم من سپردم به خدا هرچی صلاحم باشع همون میشه شما که پسر دوست دارین از خدا بخواین نه از من من کاره ای نستم

2810