من یه دخترده ساله دارم که تاخیرذهنی داره تقریبا زیاده معلولیتش .باهمسرمم دخترخاله پسرخاله ایم آزمایش ژنتیک دادیم ولی هیچی مشخص نشده میترسم بچه دوم بیارم کیا شرایطشون مثل منه؟؟
من خالم بعد ۴تا سقط خدا یه پسر سالم بهش داد بچه دومش سندروم هست
حیلی بچه کوچیکتر از خودش میزد و اذیت میکرد
بعدم فامیل نبودن
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین تاخیر داره ازلحاظ جسمی مشگلی نداره کنده یکم ،من خیییلی میترسم ولی دوست دارم بچه داشته باشم ...
قطعی نمیشه گفت بعدی سالمه یا نه. میگن pgd کنین اما تو ایران نمیتونن و شانس موفقیتش خیلی خیلی پایینه
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
سل فری تا چه حد نشون میده مشکل رو، من بچه اولم امنیوسنتز کردم فقط کاریوتیپ کروموزوم ها رو نشون میداد، که مثلن داون نباشه، فلج بودن و مشکل ذهنی رو کدوم نشون میده ؟