2777
2789
عنوان

مادرا کیا بچه معلول دارند ومیخوان بچه دوم بدنیا بیارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 81 پست
قطعی نمیشه گفت بعدی سالمه یا نه. میگن pgd کنین اما تو ایران نمیتونن و شانس موفقیتش خیلی خیلی پایینه& ...

پی جی چیه ؟من نشنیدم ،،به من گفتن دیگه آخرین راهت تخمک اهدایی 

دخترم ازلحاظ ظاهری هیچ مشگلی نداره ،خیلی از گفتاردرمان ها وکاردرمانهای دخترم همین حرف شما روزدن  ...

چون خودتم واقعا میخوای بیار 

یه خانمی تو سایت هست پسر اولش مثل دختر شماس 

۴ تا بچه دیگم پشتش اورد

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه آزمایش ژنتیک هست میفرستن خارج بررسی میشه.تو اون همه چی مشخصه.زیادم نیست.فکر کنم ۲۰ تومنه.

دوتا آزمایش دادیم بخدا سه چهاربار مشاوره ژنتیک رفتم دکتر حنطوش زاده رفتم ولی جواب مشخصی نگرفتم‌

پی جی چیه ؟من نشنیدم ،،به من گفتن دیگه آخرین راهت تخمک اهدایی 

ای وی اف رویان رو آزمایش میکنن اگه سالم بود انتقال میدن که میگم نمیتونن بلد نیستن خرابش میکنن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دوتا آزمایش دادیم بخدا سه چهاربار مشاوره ژنتیک رفتم دکتر حنطوش زاده رفتم ولی جواب مشخصی نگرفتم‌

اقدام کن انشالله که چیزی نمیشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
ای وی اف رویان رو آزمایش میکنن اگه سالم بود انتقال میدن که میگم نمیتونن بلد نیستن خرابش میکنن 

من اتفاقا همین پرسیدم اسمش نمیدونستم گفتن توی آوی اف هم ممکنه که معلول باشه وبوده 

من اتفاقا همین پرسیدم اسمش نمیدونستم گفتن توی آوی اف هم ممکنه که معلول باشه وبوده 

ببین مغز بچت سالمه؟ با ام آر ای مشخص نمیشه مشکلش؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین مغز بچت سالمه؟ با ام آر ای مشخص نمیشه مشکلش؟ 

دخترم تاخیر داره مشگل حسی داره دکترمغز اعصابش گفت اتیسم خیلی خفیفه ولی من چون داداشم مشگل ذهنی داره پیگیرآزمایش ژنتیک شدیم کی هیچچی نشون نداد

دخترم تاخیر داره مشگل حسی داره دکترمغز اعصابش گفت اتیسم خیلی خفیفه ولی من چون داداشم مشگل ذهنی داره ...

اگه با ام آر ای مشخص میشد 18هفتگی و 28هفتگی انجام میدادی اگه مشکل داشت سقط میکردی. جواب این سوالمو میدی عزیزم؟ از نوزادی مشخص شد تاخیر داره یا نه

اگه با ام آر ای مشخص میشد 18هفتگی و 28هفتگی انجام میدادی اگه مشکل داشت سقط میکردی. جواب این سوالمو م ...

بله حتما ،ببین اول اینکه ما پسرخاله دخترخاله ایم بعدش دخترم وقتی نزدیک دوسالش بود راه افتاد روی پنجه پا راه میرفت ،خودم دکتربردمش کفش طبی خریدم بعدش دوسال ونیم شد به بابا میگفت با به آب میگفت آ بردمش گفتاردرمانی گفتش بچه همه چی میشناسه اگه تا سه سالگی همینجورشد بیارش اینم بگم شبها تاصبح نمیخوابید اصلا لثه شو زخم میکرد میکندش اصلا بماند چقدر دکتر ومتخصص اطفال بردم هیچکدوم تشخیص ندادن بعد ش سه سالیگ بردم گفتاردرمانی دوباره بعد یکسال بهم گفتن مشگل یکپارچگی حسی یا siداره کل حس های بدنش کندکارمیکنه وچون من دیر متوجه شدم تاثیر گذاشت روی عملکرد وپردازش مغزش والان کنده