2777
2789
عنوان

فعالیت نی نی یارها آغاز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4977 بازدید | 264 پست
ممنونم از نی نی یار 6 عزیز مشکل تاپیک دوستم به لطف شما برطرف شد ازرسیدگی به موقعتون کمال تشکر رودارم .
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
ممنونم از نی نی یار 6 عزیز مشکل تاپیک دوستم به لطف شما برطرف شد ازرسیدگی به موقعتون کمال تشکر رودارم .
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نی نی یار 6 من از برندگان مسابقه تیرماه هستم میشه بگید چجوری باید جوایز رو بگیریم؟ ممنون میشم اگه جواب بدید
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016092722350413303 اینم خاله بازی دخملای کوچولومون [smiley]l/l_46.gif[/smiley]
نی نی یار جان سلام،ببخشید میشه راهنماییم کنید که چطوری میتونم یه مطلبی رو سرچ کنم؟ از قسمت سرچ بالای صفحه که میرم هیچ چیزی نشون نمیده،نتیجه ی سرچ رو بشکل صفحه خالی نشون میدههههه
mamane juju کلمه کلیدی مورد نظر رو توی کادر بنویس و بعد روی شکل ذره بین کلیک کن. مرحله بعد میپرسه این کلمه رو توی مقالات یا تبادل نظر یا کاربر جستجو کنم که اون مرحله رو هم انتخاب میکنی و دگمه جستجو رو فشار میدی. چنانچه مطلبی پیدا کنه نشون میده.
ممنون ،همین کارو انجام میدم،ولی بعدش صفحه ی سرچ رو خالی نشون میده،حتی نمینویسه که مطلبی پیدا نشد،الان دو سه دفعه ایی هست اینطوریه،قبلا مشکلی نداشت،گفتم شاید راهش عوض شده من بلد نیستم،الان میخوام برای پسرم دنبال چشم پزشک بگردم ،نمیشه
ممنون ،همین کارو انجام میدم،ولی بعدش صفحه ی سرچ رو خالی نشون میده،حتی نمینویسه که مطلبی پیدا نشد،الان دو سه دفعه ایی هست اینطوریه،قبلا مشکلی نداشت،گفتم شاید راهش عوض شده من بلد نیستم،الان میخوام برای پسرم دنبال چشم پزشک بگردم ،نمیشه
mamane juju از طریق سرچ گوگل و کلمات کلیدی زیر پشت سرهم استفاده کنید چشم پزشک کودکان نی نی سایت تاپیکهای مرتبط رو میاره فعلا کارتون انجام بشه ولی مورد خطای جستجو رو به بخش فنی منتقل میکنم
زهرا جوووووون پست ها : 201 عضویت:1393/4/10 0 نی نی یار های محترم لطفا بعد از 6 ماه تقاضای کمک به داد من برسید من نمی تووووووووووووووووووووووونم وارد کلوپ ها بشم درست بعد از تغییرات سایت که محیط کلوپ ها را جداسازی کردن من هر وقت یوزر و پسورد میدم پیغام میده ایمیل ثبت نام را تایید نکردید وقتی هم تقاضای ارسال مجدد میدم پیغام میده ایمیل و کاربری با هم تطابق ندارد لطفا یک شیر پاک خورده ای تو این سایت پیدا بشه مشکل من را حل کنه 1394/4/16 - 12:16 صبح نی نی یار عزیز نن این پیغام را به خانم تهرانی هم دادم ایشان 2 هفته پیش گفتن پیگیری می کنن ولی من هنوز هم نمی تونم وارد کلوپ ها بشم ای کاشششششششششششششششش اینمحیط کلوپ ها را به حالت قبل برگرده و دیگه رمز نخواد
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
2810