2777
2789
عنوان

فعالیت نی نی یارها آغاز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4977 بازدید | 264 پست
نی نی یار3 ببخشید من اصلا حواسم به این موضوع نبود که عکس پسرم باید همراه با سفره افطار باشه.
هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نی نی یارها عزیز من یه تاپیک زدم به عنوان بچه چاق کنی ولی نه تو مباحثی هست که من درست کردم نه تو علایق من میره رسیدگی کنین لطفا
زندگیم خوب است...چقدر بی انصافم! این زندگی عالیست! کنار همسری پر از مهر! عاشقش هستم! عاشقم هست... خدا را شکر! خدارا شکر...
نی نی یارهای عزیز سلام لطفا منو راهنمایی کنید قبلا درقسمت نی نی سایت من یک قسمتی بود به نام کودک من که اطلاعات قد و وزن پسرمو هر ماه وارد می کردم الان برای دکتر نیاز دارم ولی نمی تونم پیداش کنم لطف می کنین راهنمایی کنین ممنون
سلام چرا کلوپها باز نمیشن ارور میده لطفا رسیدگی کنید
خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده
کاربرآن گرامی به دلیل سواستفاده ها و مشکلاتی که اخیرا کاربران نی نی سایت با عضویت در گروههای تلگرام براشون پیش اومده تبلیغ هر گروه تلگرام در سایت ممنوع میباشد. کاربران نی نی سایت باید مطلع باشند که حفظ حریم شخصی و خصوصی در این قبیل گروهها به عهده خودشون هست و نی نی سایت به هیچ عنوان مسئولیتی در قبال مشکلات آینده اونها در رابطه با اینگونه عضویتها به عهده نخواهد داشت.
نی نی یار عزیز سلام فرموده بودین مشکل منو گذارش میکنین(اینکه نمیتونم با دوستام چت انلاین داشته باشم)چه خبر؟مشکل حل شد؟ تا کی باید منتظر بمونم؟
ذهن های بزرگ درباره ایده ها صحبت میکنند ذهن های متوسط درباره رویدادها حرف میزندد ذهن های کوچک درباره دیگران میگویند.............. ((((یه جایی خوندم اگه مشکلات زیادی بر سر راهتون قرار گرفت سیل صلوات راه بندازین.همانگونه که سیل همه چیز پیش رویش را میشوید و میبرد صلوات هم مشکلات را میبرد.لطفا برام سیل صلوات راه بندازین)))))))
2810