2777
2789
عنوان

کسیو دیدید پول دار باشه به زنشم وفادار باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 26 پست
خواستگاری دارم پولداره،  همیشه این ذهنیت رو داشتم که پول دار ها خیانت میکنن  به خاطر این ...

اتفاقا یه بنده خدایی میگفت الان که نود درصد مردا خیانت میکنن، حداقل پولدار باشه بهمون برسه، اگه پولدار نباشه هم باید حرص خیانتاشو بخوریم هم حرص پول نداشتنو. خخخخ. 

ولی جدای از این حرفا، خانواده مهمتر از همه ایناست. ببینین خانوادش و مخصوصا پدرش و مادرش از لحاظ سطح فرهنگ و تربیت چطورن... اینه که مهمه

اولا هر انسانی ممکن الخطاست.دوم به پولداری یا فقیر بودن نیست.سوما تا ذات آدمها چجوری باشه.چهارم .فرهنگ واعتقاداتمون هم که عوض شده بستگی داره.مخصوصا فرهنگ مون که خیلی عوض شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا هر انسانی ممکن الخطاست.دوم به پولداری یا فقیر بودن نیست.سوما تا ذات آدمها چجوری باشه.چهارم .فره ...

اخه ببین پولدار باشع کارای فساد امیزم بیشتر میتونه بکنه..میدونی ک منظورمو؟ البته پسری ک تو مجردیم این کارارو میکنه پول میده..اره بدرد ازدواج نمیخوره چون بعدشم میکنه اینکارو

اخه ببین پولدار باشع کارای فساد امیزم بیشتر میتونه بکنه..میدونی ک منظورمو؟ البته پسری ک تو مجردیم ای ...

آره عزیزم‌ من قبول میکنم حرفاتونو.ولی همه که اینجوری نیستن بخداقسم من دیدم همچین جوون ها ومردهایی رو که از هزارتا دوراز جون همتون خانوم پاک و پاک هستن عین دسته ی گل.بخدا هستن

نمیدونم بخدا انقد پسر اینطوری دیدم حالم از همشون بهم میخوره

حالا من اینقدر پاکدامن و دسته گل دیدم حسرتشونو میخورم ولذت میبرم که خدا همچین بنده های پاکی داره.مطمئن باش ادمی بعداز انجام گناهی حس ندامت وپشیمونی بهش دست میده.ولی بعضی وقتا اینقدر زیاده روی میکنن که دیگه داغون میشه ولی من میگم بازم توبه کنیم وبرگردیم.مخصوصا جوون مجردکه پیش خدا یجوره دیگست