2777
2789

کسیو دیدید که پول دار باشه،  بعذ زن‌شو دوس داشته باشه براش خرج کنه بهش وفادار باشه؟؟

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

ذات طرف درست باشه  پولدارترینم باشه خطایی ازش سر نمیزنه

یکی تو نداریم خیانت میکنه

خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم ک تو در عرش کبریای خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری❤ کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم😁

آره دیدم.پسر عمو های مادرم هم پولدارن،،هم وفا دارن.البته اگه خانمای نی نی سایت نگن اونا هنوز دستشون رو نشده.🙄🙄

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله

برادرهمسرم به دوستشون بسیار تعهد دارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اتفاقا خیانت تو مردای فقیر بیشتره.. هشتاد درصدشون خیانت چتی میکنن و از زبون مایه میزارن واسه خالی بندی. ده درصد شاید جنسی...هرچی مردای سطح فرهنگ پایینتر و وضع مالی پایینتر برای پوشاندن عقده های درونیشون بیشتر اهلشن.. 

اخه نمیشه گفت واقعا خیلیا دستشون رو نمیشه یه اقایی محل کار شوهرم خیلی پولدار بود این بوت کرد رن و دختر 13 ساله اش پیداشون شد همه شوک شدن اینقدر اقا و خانواده دوست بود مثل تو فیلما قشنگ!

داداش مجرد ندارن؟      

نه بردن تموم شدن.😂😂

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
اتفاقا خیانت تو مردای فقیر بیشتره.. هشتاد درصدشون خیانت چتی میکنن و از زبون مایه میزارن واسه خالی بن ...

تا حدی حق ولی من مرد پولدار فاسدم دیدم نمیشه گف صرفا همه بالاشهریا و پولدارا وفادارن ولی اکثرا همینه

اتفاقا خیانت تو مردای فقیر بیشتره.. هشتاد درصدشون خیانت چتی میکنن و از زبون مایه میزارن واسه خالی بن ...

خواستگاری دارم پولداره،  همیشه این ذهنیت رو داشتم که پول دار ها خیانت میکنن 

به خاطر این نمیدونم ردش کنم یا نه

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼
تا حدی حق ولی من مرد پولدار فاسدم دیدم نمیشه گف صرفا همه بالاشهریا و پولدارا وفادارن ولی اکثرا همینه

نه نه اصلا منظورم اون نبود. تو پولدارام هست.. ولی نسبتشو احساس میکنم تو سطح مالی پایین تر بیشتره

خواستگاری دارم پولداره،  همیشه این ذهنیت رو داشتم که پول دار ها خیانت میکنن  به خاطر این ...

ببین پول باباشه یا زحمت خودش ؟
بچه مفتخور ک خورده خوابیده مرد زندگی نیست
من یه مدت با یه پسری اشنا شدم پولدار بود ولی پول ددی
اولش خیلی رفتارش خوب بود تهش ک کات کردیم برگش هرچی از دهنش درومد بارم کرد چون بخاطر پولدار بودن منو پست تر از خودش میدونس
خلاصه بگم تجربه مشابه منو پیدا نکنی