2777
2789
سلام.دوستای گلم..شماتاچه حدبه شوهراتون اجازه میدین(یاناراحت نمیشین)که شوخی کنند؟مثلادرموردزیبایی زنهای دیگه بگن..یااینکه یه کلفت جوون بیاریم توخونه و...ازاین دست شوخیها..چطوربگم؟؟
azizam,,man bade shokhiye na monaseb akhm mikonam,,va besh migam dost dari manam begam hamchin harfio,,kolan ejaze shokhiye bad rajebe ,in ke rahat rajebe khanoma harf bezane nemidam,,,chon khodamam rajebe pesaraye khosh tip harf nemizanam jolosh,,,,kollan ye hormatay ra hefz mikonam,,ama nakheyli khoshk ba birih,

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد زیبایی زنای دیگه اگه بگه جوش میارم. واونم هرهر میخنده بهم.من خیلی رو این موارد تعصبی ام.و چشاشو از کاسه در میارم اگه جلوی من به زنای دیگه خیره بشه.ولی در مورد کلفت اگر هم چیزی بگه من باور نمیکنم.
اما من برعکس شما ها وقتی همسرم راجع به دختری صحبت کنه منم ادامه می دم میگم آره عجب چیزیه
تازه بعضی وقتا خودش حواسش نیست من بهش میگم اون دختره رو ببین چقدر خفنه. چون من اعتقاد دارم هرچی حساسیت نشون بدم بدتره. اینجوری موضوع کاملا بی اهمیت جلوه می کنه تا اینکه بخوام بگم دیگه راجع به دخترا اینجوری نگو اونجوری نگو. ماشالله این دخترای خیابون هم این روزا واقعا دیدنی هستن من که خانم هستم توجهم جلب میشه چه برسه به آقایون.
کلا حساسیت نشون ندین بهتره.