2777
2789
عنوان

تاچه حدازشوخیهای شوهرتون دلخورنمیشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3055 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خورشید جان احتمالا شوهرت خیلی زبله چون مردا سعی میکنن تو شوخیاشون حساسیتای زنشون دوست داشتن و... رو محک بزنن تو هم تا جایی که ممکنه خودتو بی خیال نشون بده ودر ضمن اعتماد به نفس خودتو گم نکن مثلا بگو اخه کی رو میخوای بیاری که از من بهتر وخوش اخلاقتر و... خلاصه از محاسن وحتی چیزایی که ممکنه کمتر از حرف باشن بگو تازه تو شوخی هات باهاش شوخی کن وبخندواصلا به رو خودت نیار یه روانشناسه میگفت اگه رفتاری اذیتتون میکنه مرتب به طرف نگو داری با رفتارت و... اذیتم میکنی چون اون قضیه تقویت میشه واون ادامه میده اما خاموشی وعکس العمل نشون ندادن بهترین گزینه اس واین کار هم یه جور خاموشیه
من و همسرم دائمااین شوخیاروداریم.اون شروع میکنه ولی کم میاره.وقتی ازکارهای خونه ابراز خستگی میکنم میگه بهت میگم یه کنیز بیاریم.یا میگه یکیو بیاریم که توخانومی کنی و اون.....اما من یا جواب نمیدم یا میگم پای خودت رو پوست خربزه است.واگه جگرت قدهیکلته بیار.....باهم میخندیمومیگه یه تار موتو به دنیا نمیدم
ممنون بچه ها.شوهرم مردی تحصیلکرده.باشخصیت وبسیارمحترمه...بعضیهااین شوخی هاروبه زبون میارن..بعضی هم مثل داداش من ازترس زنش اصلاااااالام تاکام حرفی نمیزنه...اصلاادرموردهیچ زنی نظرنمیده..درموردمسائل زن ومردهاکه اصلا(زن ذلیلی ورابطه زن وشوهرهاو...)...دلم براش میسوزه که به شدت خودشوسانسورمیکنههههه
خوشبختانه شوهر من هم اصلا اهل اینطور شوخیها نیست و لی به نظر من سعی کن در مقابل این شوخی ها زیاد حساسیت نشون ندی جون بعضی از مردا از دیدن حسادت خانومهاشون خوشحال میشن و رو حساب دوست داشتن زیاد میگذارند.
همیشه به خاطر داشته باش: کسی در جایی به خاطر وجود تو خوشبخت است
من و شوشو هم از اول ازدواج تکلیف مونو روشن کردیم و اصلا به کسی کاری نداریم.الیته حساسیت های اون دوران بیشتر بود ولی برامون مشخص کرد که از چه چیزهایی ناراحت میشیم و کم کم ازشون فاصله گرفتیم.

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در دنیا تنها چیزی که ابدیست عشق است.........