2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین کار زنداییم اشتباه بود یانه!

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم کارش اشتباه نبوده اگه صمیمی هستین که این حرفا چیه دیگه  منم باشم مهمونمو بیدار نمیکنم که ...

حتی بعدش اومدیم خانمون یه زنگ نزد من نبودم که رفتین رسیدین چیشد😐خب به هرحال مهمونش بودیم

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒

مگه نمیدونستید یکشنبه کلاس و مدرسه داره؟به نظرم اشکال نداره یعنی باید ۷صبح بیدارتون میکرد میگفت دارم میرم؟ بعدم بهتر بود شما از چهارشنبه میرفتید و شنبه هم برمیگشتید من که دوست ندارم وقتی خونه نیستم خونم مهمون باشه 

شما باید زنگ میزدین تشکر میکردین😐

برنداشت

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒

من جایی مهمون باشم دلم میخواد صاحب خونه بزاره هر ساعتی دلم خواست از خواب بیدار بشم سر صبح ساعت شش بره سرکار بیدارم نکنه شعورو شخصیتشو نشون داده . شما چقدر فرهنگت متفاوته کاری که ما تو فرهنگمون بده ( مهمونو زابراه کنی ) شما میگی ... تازه من از شهرستان خواهر شوهرم میاد خودش صبحونه میزاره من اگه بیدار بشم میخورم اون ساعت پنجو نیم شش صبح بیدار میشه من مهمون داشته باشم هشتو نیم صبح بیدار میشم . جاریم که میاد کلا میخوابه تا ۱۲ منم بیدارش نمیکنم تا هر چقدر خواست بخوابه . با چه چیزایی ناراحت میشید شما