2777
2789
عنوان

به شوهرم ا طمینان ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8572 بازدید | 61 پست
باران جان نمیگم کلا بیخیال شیم که اونا با خیال راحت هر کاری خواستن بکنن میگم بذار فکر کنن یه کم از اهیمتشون جلوی ما از دست دادن - و نکته دیگه اینکه همه آدما (بیشتر مردا) از چیزایی که همیشه دارن و مطمئنن که برای خودشونه با خیال راحت برخورد میکنن و احساس خلاء و ترس از دست دادنشو نمیکنن بذار یه کم فکر کنن شاید این نعمتی که دارن (محبت ) همیشگی نیست احتمال اینکه هر مردی تو زندگی دنبال کسی دیگه بره زیاده ولی اول و آخر برمیگرده سر خونه و زندگی اش مگر اینکه محیط خونه براش اینقدر عذاب آور باشه که بره یه زن دیگه بگیره چون با این زندگی سخت و مخارج بالا کمتر مردی خودشو تو هچل دوزندگی بزاره. پس یه زن باید همیشه برای شوهرش تازگی داشته باشه نه فقط ظاهری بلکه رفتار هم خیلی مهمه اگه یه زن روزی صد بار به شوهرش تلفن کنه و حالشو بپرسه دیگه تازگی نداره ولی اگه یه روز از صبح تا شب به مرده تلفن نکرد باعث میشه مرده خودش زنگ بزنه ببینه چه خبره.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام باران جون خوبی
والا فعلاً که شوهرم دارم هر روز آمارش رو می گیرم. قید دختره رو زده. چون من حس عجیبی نسبت به این قضیه دارم. چون پاهاش رو کج برداره زود می فهمم. از دختر SMS اومده بود که دیگه دوستم نداری و بهم زنگ نمی زنی. چون شوهرم همش خوب بودن و زندگی خوبی داشتن حرف می زنه. دعاکن که تمام حدسام درست باشه.
خوب کاری می کنی ستاره جونم ، ان شاءاله که واقعا قیدش رو زده باشه . حس عجیبی نسبت به چی داری ؟
شوهر من هر روز می گه کاشکی انتقالیم درست بشه ، دیگه دخترش هم پشت سرش گریه می کنه و وقتی که میاد کلی خودش رو لوس می کنه . منم از نظر مالی کمی بهش کمک می کنم و این باعث می شه که خودش یک کم خجالت بکشه چون اون آدمی نبود که از زنش پول بگیره یا اصلا کاری نداشت که من با حقوقم چکار می کنم ولی حالا که یک خونه جدید گرفتیم و نیاز مالی پیدا کرده خودش میگه شرمندم و جبران می کنم . والا نمی دونم راسته یا دروغه ، ان شاءاله که راسته . اگه آدم مذهبی هست سعی کن بیشتر به معنویات جلبش کنی .
وقتی با خانواده هستی ،‌لبخند بزن.....
می دونی چیه باران جون
من و شوهرم شش سال باهم دوست بودیم و الان دو ساله که ازدواج کردیم و واقعاً خیلی همدیگر رو دوست داریم. من نمی دونم چرا رفته و این کار رو کرده. بخاطر همین خوب می شناسمش اگه دروغ بگه تو چشماش قشنگ می شه فهمید که داره دروغ می گه. فکر می کنی من از کجا فهمیدم که با دختر SMS بازی می کنه. می دونی البته تو اخلاقم یخورده تغییر دادم. سعی کردم بهتر باشم.
سلام
دیشب خیلی خودم رو کنترل کردم که سراغ گوشیش نرم. همش رفتم طرف گوشیش ولی پشیمون شدم. صبح خواستم برم بازم به خودم اجازه ندادم که اینکار رو بکنم. چون می دونم که اصلاً کار درستی نیست. بخاطر اینکه خودش محال بره سر گوشیه من. بارها SMS اومده دستم بند بوده گفتم ببین کیه اصلاً این کار رو نمی کنه.
این خیلی خوبه بالاخره زن و شوهر باید یک حد و حدودی برای هم قائل بشوند والا دیگه چیزی باقی نمی مونه شوهر من اصلا عادت نداره دست توی کیف من کنه یا توی جیب من ، ستاره جون بعضی وقتها وقتی نگاهش می کنم میگم دوستش دارم ؟ ندارم ؟مثل آدمای دیوونه . تو هم همینطوری ؟ راستی نی نی گلت چقدشه و دختر یا پسر ؟ منم خیلی سعی می کنم سراغ گوشی شوهرم نرم 80 درصد موفق شده ام ولی واقعا سخته حس کنجکاوی مثل خوره آدم رو می خوره . دوست دارم نظرم نسبت به اون مثل گذشته باشه و اینقدر بهش اطمینان داشته باشم که اگه بگن شوهرت فلان کار رو کرده با اطمینان خاطر جلوشون وایسم ولی نمی تونم .
ان شاءاله که زودتر نی نی گیرتون بیاد و بجه شیرینی زندگیتون رو زیاد می کنه دختر من کاری کرده که شوهر من تمام فکر و ذکرش اون شده . ان شاء اله که پای هم پیر بشید عزیز دلم بالاخره عشق معجزه می کنه امیدوار باش.
عزیزم اگه اومده بهت گفته یعنی داشته از عذاب وجدان خفه می شده حالا هم که داره انتقالی می گیره.ببین واسه همه مردای عالم پیش میاد واسه همه مهم اینه که شوهرت به زودی فهمیده چی کار کرده و بهت گفته سعی کن بهش نشون بدی چه جایگاهی تو خونه داره و باید برای خودش چه ارزشی قایل بشه سعی کن کلافش نکنی و از دور حواست بهش باشه به این قضیه هم دیگه فکر نکن که فایده ای نداره اشتباهای بزرگ شوهرای ما مال قبل بوده حالا پیش ما هستن و مطمینن شرمنده پس فکر بی خودی نکن
مرسی باران جون
ان شاء اله که شماهم به پای هم پیر بشید و و در کنار دخترتون همیشه زندگی خوبی داشته باشید. بالاخره انسان جایز الخطاست. خدا ما رو چقدر دوست داره که زود فهمیدیم. با این که نمی دونه من خبر دارم با اینحال بخشیدمش. امیدوارم که در زندگی هیچ کس همچین اتفاقی نیفته. چون واقعاً تحمل همچین چیزی خیلی سخته.