2777
2789
عنوان

بابام سرم داد زد و اینارو گفت🙂

513 بازدید | 24 پست

لطفا اونای که میخوان طرف بابامو بگیرن و یا بگن تاپیکت فلانه اصلل همین الان بزنن بیرون

پسر عموم خواستگارمه

و تو فامیل ما هم ازدواج فامیلی یجورایی رسمه

و از فامیل کسی اومد خواستگاری حتما باید جواب مثبت بدی

ولی من اینکارو نکردم چون متنفرم از ازدواج فامیلی و پسر عموم مثل داداشمه برام واقعنم همسن داداشمه و مثل دوقلو باهم بزرگ شدن حتی لباساشونم کپی هم بود..

من گفتم نه و نمیخوام و خانوادم خیلی اصرار کردن که حتما باید ازدواج کنی بابام میگفت بزار خیال ماهم راحت شه ما غریبه رو نمیشناسیم این فامیله فردا جواب عموتو چی بدم

ولی دل من راضی نمیشد و اینا بزور میخواستن وادارم کنن به این ازدواج

امروز که دیدم اینا به حرفم اهمیت نمیدن میخوان خودسر زنگ بزنن اونا بیان رفتم وسط خونه خودمو زدم به کولی بازی داد فریاد که من علاقه ندارم به این ازردواج اینجا ادم بده بشین خیلی بهتر از اینه پس فردا بایه بچع برگردم خونتون و ابروتون بره شماهچوقت منو نفهمیدین اگه بیان خودمو میکشم و از خونه فرار میکنم.. خلاصه یکم ترسوندمشون

الان بابام اومد نشست کنارم گفت باشه من به اونا نه میگم اما تو مایه عذاب منی از این به بعد سر باری تا اخر عمرت میمونی خونه پسر شاه هم در خونمونو بزنه ردش میکنم نه حق داری بری دانشگاه نه تفریج نه بازار باید همیشه خونه بمونی هیچوقتم ازدواج نمیکنی چون من به غریبه دختر نمیدم..😔

چرا باید همچین حرفایی بشنوم از خانواده خودم

چرا اصلا من به این دنیا امدم

هرجای دنیا برم حق و میدن به من

مگه من برده ام هرچی اینا گفتن همون بشه؟پسر عموم اتفاقا خیلیم پسر خوبیه ولی من به چشم شوهر نمیتونم ببینمش

بنظرتون اینارو از عصبانیت گفته و بعدا نرم میشه یانه؟

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒

نترس صفت واستا رو حرفت اینجوری گفته بترسونتت 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو دعوا حلوا پخش نمیکنن.

عصبانی بوده اینارو گفته خواسته تلافی کار تورو دربیاره و نشونت بده کارت عواقب داره. 

یه بحث و دعواست و ابن حرفا طبیعیه ،دیگه اینکه چرا به دنیا اومدم و فلان نگو

به نظر من همین حرفا رو به پسر عموت بزن  قانعش کن پدرتو راضی کنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
فعلا ناراحته حالا بذار اینا رو رد کنه بره بعدا درست میشه چند سالته؟ 

۱۹

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒
اگه پسر عموت ادم‌مناسبیه ازدواج کن ادم‌خوب کم پیدا میشع

😒😒😒😒😒😒

نترس الان عصبانی بوده اینا رو گفته بعد ها اروم میشه خدا بزرگه 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا