2777
2789
عنوان

برای قوی شدن اسپرم مرد چی خوبه میشه راهنمایی کنید🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 61 پست
خوب سونو برو من شوهرم بعدش ازمایش داد و اسپرمش خیلی خوب شده بود خودم دکتر گف ضعیفی تو هم قرص و امپول ...

فولیکول صعیف باشه اشکال نداره؟؟؟؟؟؟؟ "برا بچه مشکلی پیش نمیاد 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه اولت بعد چند ماه شدی؟؟!؟؟؟؟؟ من همون ماه خیلی قوی بودیم جون بودیم 😖😖😖😖😖😖

بچه اولم فک کنم یک ماه دوماه اقدام کردم جور شد الان میگن بخاطر جلوگیری زیاد اینطوری میشین زمان می بره 🙄

من یه دختر دارم داره ۶ساله میشه همش می گفتم فعلا نمی خوام سنمم زیاد نیست اما اشتباه کردم دیر اقدام ک ...

برو خداتو شکر کن کاشکی من 4 سال پیش باز اقدام میکرذم الان من چی بگم ک دخترم 10 سالشه بیخیال 6 سال هم خیلی خوبه خداروشکر کن بدون استرس 

فکر کن من دوسه سال دیگه حامله بشم دخترو دیگه بلوغ میشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
خوب دو ماه که زیاد نیست.   نگران نباش.... ولی کاش اینقدر فاصله نمی دادی

چیکار کنم مریص بودم شوهرمم ک خدا میدونه چجوریه الان یکم بهتر شده ک من مصمم شدم برا بچه 

فولیکول صعیف باشه اشکال نداره؟؟؟؟؟؟؟ "برا بچه مشکلی پیش نمیاد 

دیگه دست من ک نبود باردار شدم با همون فولی و خدارو هزار مرتبه شکر دخترم سالمه 

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
چرا من با وجود چند فولی غالب نمیشم؟یه دختر دارم شوهرمم ۴ماهه قرص خورده دوماه اقدام کردم نشده 😭😭😭

دست خداس

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
خوب دو ماه که زیاد نیست.   نگران نباش.... ولی کاش اینقدر فاصله نمی دادی

تو سن کم ازدواج کر م کلی اذیت شدم شرایط مالیمون بد بود کلی مشکل داشتیم خودم خیلی از نظر روحی خسته بودم اما الان فهمیدم چقد اشتباه کردم باید ۲سال پیش اقدام می کردم دعا کنید زود تر باردار شم ❤️🙏🌹

بچه اولم فک کنم یک ماه دوماه اقدام کردم جور شد الان میگن بخاطر جلوگیری زیاد اینطوری میشین زمان می بر ...

وای ن یا خدا  من 6 ماه پیش هم یه ماه اقدام کرذم 😂😂بعد جواب آزمایشم مثبت شد ولی بتام کم بود و پریود شدم 

ولی خوب حالم بذشد بار تپش قلب شدید دارم بار چنتد ماه صبر کردم 

آره بابا خوبه مردم مگه قدیم سونو میدادن هرچی خدا بخواد 

خیلیا با فولی ۱۳_۱۲_هم شدن بعضی وقتا میگم این چیزا همش الکیه فقط خدا باید بخواد بده کی و چ موقع

دو ماهه آخه ما ده سال  نخواستیم البته 4 سال پیش یه سقز داشتم بعد سه ماه حامله شدم قلبش ایستاده ...

۱۰سال دیگه زیادی بود الانم دیر نشده توکل بر خدا باردار شدی بزار دوتا پشت هم گیرت بیاد دیگه راحت شی من بر گردم گذشته تو ۳سالگی دخترم اقدام می کنم یجا زود راحت میشدم 

مشکلتون چیه؟؟اگه دوس داری بگو... اگه دوس داری بیا خصوصی 

شوهرم شدیدا غز غرو عصبی بود داعم منو با زن های دیگه مقایسع می‌کرد. دست بزن داشت هی یادم میوفته ناراحت میشم بعد منم کینهذشدیذ از شوهرم میگرفتم تو تنهایی گریه میکردم عصبی بودم بخاطر همین معدم عصبی شد همش قلب درد دست د رد و تپش قلب و..... 

احالا ک دخترم بزرگ شده بهتر شده یعتی از کرونا ب بعد یکم خوب شده خداردشگر الحمدالله 

۱۰سال دیگه زیادی بود الانم دیر نشده توکل بر خدا باردار شدی بزار دوتا پشت هم گیرت بیاد دیگه راحت شی م ...

آره دوست دارم دو تا بیارم هنش فکر میکنم خدایا من بیرم دخترم چی میشه تنها و بی کس