2777
2789
عنوان

برای قوی شدن اسپرم مرد چی خوبه میشه راهنمایی کنید🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 61 پست
بستگی داره دیگه چقد ضعیف باشه شوهرمن یک قوطی قرصم مصرف کرد این چیزای مقوی هم خورد فک کنم ٣ یا ٤ ماه ...

مطمعنی شوهرت صعیف بود من خداردشکر شوهرم همیشه خرما کنجد عسل و سیاه دونه و.... میخوره، ولی دوماهه اقدامم حامله نشدم من میگم خودم ضعیفم 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمعنی شوهرت صعیف بود من خداردشکر شوهرم همیشه خرما کنجد عسل و سیاه دونه و.... میخوره، ولی دوماهه اقد ...

بر عکس شوهرم من همش سردبحات ترشی و دوغ و ماست و.... 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
مطمعنی شوهرت صعیف بود من خداردشکر شوهرم همیشه خرما کنجد عسل و سیاه دونه و.... میخوره، ولی دوماهه اقد ...

خوب سونو برو من شوهرم بعدش ازمایش داد و اسپرمش خیلی خوب شده بود خودم دکتر گف ضعیفی تو هم قرص و امپول داد ولی من منتظربودم ک پری شم استفاده کنم از داروهام ک فهمیدم حاملم با فولیکول ١٤ حامله شدم ک دکتر گف ضعیفه 

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

عزیزم منم شوهرم یه قرص براش خریدم یک ملیون و سیصد دیگه گفتن بهتر این نیست ترکیب تمام داروها حتی جنسینگ هم توش خودم کلی چکاب دادم با لتروزول و این چیزا هر بار۳,۴تخمک بالغ داشتم هیچ مشکلی نداشتم فقط برای پسر شدن تلاش می کنم هر دومون قوی باشیم الان دوماهه اقدام کردیم اما نشده ؟یعنی مشکلمون چیه خیلی ترسیدم بخدا 

زنا باید دارو بخورن .. که فولیکول رشد کنه...   اکثرا اسپرم مردا ضعیفه... یا تعدادشون کمه

وای ن خدا نکنه شوهرم چیزیش باشه چون اصلا همکاری نمیکنه 

عزیزم منم شوهرم یه قرص براش خریدم یک ملیون و سیصد دیگه گفتن بهتر این نیست ترکیب تمام داروها حتی جنسی ...

یه بچه دارید شما؟؟؟؟؟؟ منم یکی دارم بعد 10 سال دارم اقدام می‌کنم اینفد میترسمممممم ک نگو خیلی،،،، خدایا یعتی اگه نشم زندگیم ب مشکل میخوره چون من نمیخواستم عقب انداختم هی

خوب سونو برو من شوهرم بعدش ازمایش داد و اسپرمش خیلی خوب شده بود خودم دکتر گف ضعیفی تو هم قرص و امپول ...

چرا من با وجود چند فولی غالب نمیشم؟یه دختر دارم شوهرمم ۴ماهه قرص خورده دوماه اقدام کردم نشده 😭😭😭

چند وقته اقدام کردین؟؟

دو ماهه آخه ما ده سال  نخواستیم البته 4 سال پیش یه سقز داشتم بعد سه ماه حامله شدم قلبش ایستاده بود سقط شد 

چرا من با وجود چند فولی غالب نمیشم؟یه دختر دارم شوهرمم ۴ماهه قرص خورده دوماه اقدام کردم نشده 😭😭😭

بچه اولت بعد چند ماه شدی؟؟!؟؟؟؟؟ من همون ماه خیلی قوی بودیم جون بودیم 😖😖😖😖😖😖

نمیدونم الان چی شده همه تو بچه دوم موندن ای خدا نگاهی ب ما بنداز 

یه بچه دارید شما؟؟؟؟؟؟ منم یکی دارم بعد 10 سال دارم اقدام می‌کنم اینفد میترسمممممم ک نگو خیلی،،،، خد ...

من یه دختر دارم داره ۶ساله میشه همش می گفتم فعلا نمی خوام سنمم زیاد نیست اما اشتباه کردم دیر اقدام کردم بخدا نزدیک هم بیان راحت تره الان استرس گرفتم دخترم داره بزرگ میشه همش غر میزنه آبجی داداش همش می چسبه بچه های مردم خیلی ناراحتم امروز پریود شدم😔😓