2777
2789
عنوان

برای قوی شدن اسپرم مرد چی خوبه میشه راهنمایی کنید🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 61 پست
 شوهرم شدیدا غز غرو عصبی بود داعم منو با زن های دیگه مقایسع می‌کرد. دست بزن داشت هی یادم میوفته ...

خدارو شکر.. دیگه سر به سرش نذار به اون حالت بر نگرده.. خودت مدیریتش کن عزیزم

دقیقا 4 سال پیشم ک سقط شد 5 6 روز بعد اقدام شایدم بیشتر 10 روز دست روم بلند کرد پرتم کرد رو زمین فرداش غش کرذم خیلی دل درد گرفتم یادم میوفته نمیتونم خودمو کنترل کنم 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر.. دیگه سر به سرش نذار به اون حالت بر نگرده.. خودت مدیریتش کن عزیزم

یکی از دلایلی ک میگم شاید و حتما تخمکام صعیفه همین اعصابم 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
تخمک ها رو پیش ماما هم بری بهت میگه چطوره...  ازمایش اسپرمم از شوهرت بگیر.  .. نمی تونی؟؟؟

حالا توکل بر خدا میخوام از اول پریودیم آخه همین امروز فرداست رازیانه و زعفرون و اوبیشن بخورم شاید آب پیاز هم ک میگن خوردم ورزش هم زیاد بکنم ببینم چی میشه گرمیجات عسل و سیاه دونه 

حالا توکل بر خدا میخوام از اول پریودیم آخه همین امروز فرداست رازیانه و زعفرون و اوبیشن بخورم شاید آب ...

پناه بر خدا 

دیگه خودت بلدی  دیگه.  پریودت تمام شد هر شب یا یه شب در میان رابطه داشته باش. .. به پشت بخواب..... بعدش یه ربع بلند نشو

پناه بر خدا  دیگه خودت بلدی  دیگه.  پریودت تمام شد هر شب یا یه شب در میان رابطه داشت ...

چجوری ب پشت منطورت چجوریه 

شوهرم شدیدا غز غرو عصبی بود داعم منو با زن های دیگه مقایسع می‌کرد. دست بزن داشت هی یادم میوفته ...

پس حق داشتی عزیزم خیلی خوبه آدم وقتی می بینه زندگیش مشکل داره چندتا بچه هم نمیاره بدبخت کنه خود من هم شرایط مالی خوبی نداشتم شوهرم تصادف کرده بود مشکلات زیاد واقعا حق می دم انشالله به زودی باردار میشیم هر دومون❤️

یکی از دلایلی ک میگم شاید و حتما تخمکام صعیفه همین اعصابم 

سقط داشتی خیلی بده برو دکتر دکتر بهت قرص لتروزول و آمپول میده تخمکات فعال میشه چندتا آزاد می کنی دیگه شوهرتم ضعیف نباشه میگیره تو یکی دو دوره روز تخمک گذاریتم باید بری سونو بدی ببینی وضعیتت چطوره من همه ی این کارا رو کردم

حالا توکل بر خدا میخوام از اول پریودیم آخه همین امروز فرداست رازیانه و زعفرون و اوبیشن بخورم شاید آب ...

ولی از من می شنوی برو دارو بگیر من گرفتم هر بار ۴تا فولیکول غالب و خوب داشتم اما نگرفت😓

ولی از من می شنوی برو دارو بگیر من گرفتم هر بار ۴تا فولیکول غالب و خوب داشتم اما نگرفت😓

عزیزم ايشالله زودتر هر دو مون باردار بشیم ب حق همین روز عزیز

پس حق داشتی عزیزم خیلی خوبه آدم وقتی می بینه زندگیش مشکل داره چندتا بچه هم نمیاره بدبخت کنه خود من ه ...

آره بعصی اوقات خودم میگم خوب کاری کردم آخه چجوری میتونستم با اون تپش قلبها، چون خود تپش قلب استرس میاره، استرس شدید هم داشتم واقعا یه بلایی سر بچه میومد خدای نکرده 

سقط داشتی خیلی بده برو دکتر دکتر بهت قرص لتروزول و آمپول میده تخمکات فعال میشه چندتا آزاد می کنی دیگ ...

آره ایشاله حتما میرم دکتر