2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اردیبهشت ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 17330 بازدید | 333 پست
سروناز جون کاملا باهات موافقم حتی خودم هم قبلا پستی شبیه تو رو گذاشتم ما هم یاد گرفتیم امضا بذاریم ببینیم چی میشه ولی خوب تو پستای مارو نگاه کن بقیه رو نگاه کن بعضی ها ماشالله رقم ها به میلیون هم می رسه به هر حال اینا همش سر گرمیه هر چقدر هم ما بگیم روند مسابقه همینه واقعا سری مسابقه قبلی کودک خوش تیپ من خیلی از کوچولو ها بودن که واقعا خوش تیپ بودن ولی برنده نشدن من کلی تعجب کردم
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین راه برای جذاب شدن مسابقه اینکه هم از طریق نظرات کاربرا و هم داوری اون وقت نظرا جمع بشن اونی که لایقه برنده بشه البته همه واقعا لیاقت برنده شدنو دارن ،ولی خوب عکسه دیگه شکار لحضه هاس بعضی عکسا واقعا با حالن
من که سری قبل شرکت کردم گفتم این آخرین باره آخه از جو مسابقه خوشم نیومد ولی موضوع مسابقه این سری خیلی باحال بود دلم نیومد شرکت نکنم کاش یه داوری به مسابقه اضافه بشه تا این همه گلایه و ناراحتی برای کاربران پیش نیاد و در کنار هم یه مسابقه هیجان انگیز و سالم رو تجربه کنیم.
البته من نظر دادم و دوست داشتم نظر دیگران و بدونم. گلایه نداشتم چون من هم مثل شما معتقدم که این مسابقات فان و سرگرمیه و من هم از کسی طلبکار نیستم ، مدیریت سایت لطف میکنه و این برنامه مسابقه رو به سایت اضلافه میکنه، چون خیلی زحمات زیادی متحمل میشه ######## مثلا وقتی یک جایزه اضافه شده و اسپانسر هم یک آتلیه عکاسیه به راحتی میتونن خودشون نظر داوری داشته باشن
یا‌ حسین
الهه جون من همون مامان آبتینم نام کاربری مو چند بار عوض کردم ولی یا تکراری بود یا دیدم کسی دیگه ما رو نمی شناسه تازه دیدم یه سحر برای پسرم نظر گذاشته یکیش خودمم یکی دیگه من نیستم قاطی کردم بخ خدا انشاللله که مامان آبتین دیگه ای نباشه
مثل این رستورانا یا شرکتای هستن که از یه آرم استفاده می کنن برای معرفی منم همینطور از این به بعد من را با نام کاربری مامان آبتین بشناسید بدون هیچ علامت دیگه نه ستاره نه چیز دیگه نه شکلک
مرس مامان آبتین منم جوجوی نازتو لایکیدم بچه ها دلیل اینکه عکسا داوری نمیشه و به عکسایی که امتیاز بالاتری براش جمع بشه جایزه میدن اینه که این مسابقه هدفش تبلیغ خود نینی سایت هست تا ما بریم بخاطر رای دوست و اقواممونو به نینی سایت دعوت کنیم و بیان عضو شن و رای بدن! و اینجور بازدید سایت میره بالا و به تبع درآمد سایت هم میره بالا درواقع جوایزی که ما میگیریم از این جیب به اون جیبهو هرکی برنده میشه نتیجه زحمات خودشه پس نوش جونش البته بدور از تبلیغات بجز امضا نوش جونش
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2810