2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اردیبهشت ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 17330 بازدید | 333 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نصف برندها با نظرات کاربران که نفعی هم برای سایت به قول مری طلا جون داشته باشه و نصفی با رای داوران اینطوری هم نظرات کاربران مهمه و هم تعدادی از عکسای واقعا زیبا برنده میشن و همه اونجوری راضی تر میشن و این همه بدبینی نسبت به نی نی سایت درست نمیش
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .
سلام دوستان منم فقط ماهیت و هدف مسابقه رو گفتم البته دوستان قدیمی همه به این موضوع واقفن و من برا دوستانی که تازه تو مسابقه شرکت کردن مساله رو روشن کردم وگرنه بنظر من حداقل یه هیات داوری باشه که حق مثلا یک رای بیست تایی تو هر گروه داشته باشه!و در آخر مسابقه رایشو اعلام کنه
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سلام دوستان ( عید بزرگ مبعث پیشاپیش مبارک) مری جون بله درسته، نمیگم کل برنده ها من نظرم اینه که مثلا اگر قراره 12 تا برنده باشه 2تا فقط 2تاش با نظر داوری برنده بشن که نینی سایت هم متضرر نشه و اون 10 نفر باقیمانده تعداد بازدیدهای سایت و احتمالا رنکینگ سایت رو بالا ببرن
یا‌ حسین
مونا تهرانیآنلاین پست ها : 828عضویت:1390/10/20 1394/2/16 - 12:20 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] سلام روز همگی به خیر لوسین اسپانسری بود که آقای زاهد انتخاب کرده بودند و با هاشون صحبت کرده بودند. شما هر دفعه که پیغام می دادید من نامه های ما رو به آقای زاهد می دادم برای اینکه واسطه آنها آقای زاهد بودند و من شناختی درباره آنها نداشتم. متاسفانه با رفتن آقای زاهد از مجموع این کار نا تمام ماند و به علت عوض شدن مدیریت لوسین پیگیریها ما بی نتیجه موند به همین منظور من بابت این مشکل و خللی که ایجاد شد از تمام کاربران عزیز پوزش می طلبم
یا‌ حسین
سلام به همگی . ماشالا به همه نی نی های ناز و خوردنی . یه سوال چه جوری میشه چندتا عکس رو باهم یه جا گذاشت ؟
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
بچه ها اینا چین که تو پست بعضی ها هست یعنی مثلا سوناز پست نامناسی داشته یا اینکه سروناز گزارش پست نامناسب داده مثل این که تو پست سروناز بود مونا تهرانیآنلاین پست ها : 828عضویت:1390/10/20 1394/2/16 - 12:20 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل]
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .
دوستان یه سوال داشتم من عکس پسرم رو چند روز پیش برای مسابقه خواب بارگزاری کردم و عکسش تو صفحه شرکت کنندگان هم اومد امروز متوجه شدم یه کلمه رو اشتباه زیر عکس تایپ کردم داخل عکسهای من شدم و روی ویرایش کلمه رو درست کردم و ارسال نهایی رو زدم اما الان عکس در داخل شرکت کنندگان مسابقه نیست ؟! چرا اینطور شده؟ یعنی دوباره عکس رو باید آپلود می کردم همراه ویرایش کلمه و آیا رای هایی که احتمالا تا الان گرفته است پریده ؟ خواهش میکنم پاسخ بدهید ممنون
مرجان عزیزم اینکار با فتوشاپ صورت میگیره خواستی چندتا عکس دخملتو بفرست تا برات بچینم کنار هم مامان آبتین وقتی پست یک نفر رو کپی میکنی تا به اصطلاح نقل قول کنی اون چیزا رو برات میاره! کفشدوزک جان عکست رو باید مجدد مدیرت تایید کنه ایشالا که فردا تایید شه در غیر این صورت دیگه باید شنبه منتظر تایید باشی بازم سوالی بود در خدمتم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
مامن آبتین کاربد اد لیست اینه که وقتی میخوای با یه نفر خصوصی حرفی بزنی چون جز دوستاته میتونی محرمانه بهش بگی در غیر این صورت نمیشه بهش خصوصی بدی