2777
2789
عنوان

خاک تو سر من😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 66 پست
منم میخام کار تورو بکنم🫠😂

بکن پشیمون نمیشی منم ۱۶ سالگی شوهر دادن جدا شدم تا ۲۸ سالگی هر چی که تونستم تفریح کردم همه جور آدمی رو شناختم کلی سفر رفتم الانم سر زندگیمم خداروشکر خوبم هستیم بل این حال میگم حیف مجردی و جوونی بود ولی خب دیگه گیر فرشته کوچولوم شدم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خيلي راضيم من اولين كاري كه كردم شروع كردم به درس خوندن تو مقطعِ كارشناسي با وجودي كه مادرم خيلي حام ...

شا احتمالا پولدار نبودین؟🙄

والا ما سفر داخلی نمیتونیم بریم چه برسه خارجی 

چه خوشگذرونی بکنم من😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بکن پشیمون نمیشی منم ۱۶ سالگی شوهر دادن جدا شدم تا ۲۸ سالگی هر چی که تونستم تفریح کردم همه جور آدمی ...

دقیقا حس میکنم خیلی چیزارو باید تجربه کنم تا حالا تو جو درس بودم کلا زیاد تو اجتماع نبودم و زوده که بیام نسبت به یکی تعهد پیدا کنم بار یه زندگیو به دوش بکشم

خوبه خوشحال شدم برات عزیزم خداروشکر که خوبین خوشبخت باشی همیشه❤نه جانم اونم یه تجربه بوده بهرحال بیخیالش مهم الانه که حالت خوبه

شا احتمالا پولدار نبودین؟🙄 والا ما سفر داخلی نمیتونیم بریم چه برسه خارجی  چه خوشگذرونی بکنم ...

عزیزم  خیلی  الان تو  این وضعیت  توان  فکر میکنن  ازدواج  چه خبره   البته من خودم   از ۱۸ نامزد  بودم  تا ۱ سال بعدش  عقد و عروسی  ا و الان ۴ هفته  دیگه بچم  بدونیا  میاد  و هنوزم  دو دلم 

شا احتمالا پولدار نبودین؟🙄 والا ما سفر داخلی نمیتونیم بریم چه برسه خارجی  چه خوشگذرونی بکنم ...

باور ميكني يه قرون از كسي نگرفتم همش پولاي خودم بود من گاهي تا ساعت ١١شب محل كارم بودم 

كارم اموزش و مشاوره بود مربوط به كودكان بي سرپرست و بدسرپرست

عجب صبري خدا دارد