2777
2789
عنوان

خاک تو سر من😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا اين همه تاپيكه ازدواج نكردن ميبينيم 

بله اینجا تو این یکی دو ماه،زیاد می بینم تاپیک می زنن که ازدواج نکردن اما تا حدود ۱ ماه پیش تو همین نی نی سایت هم خیلی دیدم دخترا زیر ۳۰ سال ازدواج کردن و یسری شون بچه دارن.

خب نزارر من جای تو بودم ریسک نمیکردم خیلی سنت کمه برو دانشگاه خوش بگذرون  

ما چندساله همو میخایم اون منو زن خودش میدونه فقط هی ترس از مطرح کردن داره میخواستم بزارمش تو منگنه ک مطرح کنه زود

ma_ashegتعلیق شده.... من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💙
اطراف ما ۲۰ ساله ها همه بچه دارن تازه یه شهر اطرافمون میشناسم دختر ۱۰ ساله شوهر میدن ۱۵ بشه میگن تر ...

کجا زندگی میکنی؟

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

هرکسی تو یه سنی ازدواج میکنه دیگ 

یکی زود یکی دیر 

حالا پسرداییت دوس داشته زود اردواج کنه شما دیر برای هرکس به خودش ربط داره 

کاربر قدیمی سایتم🧡 خدایا شکر💙اگه میشه با دل پاکت برای من دعا کن اجرت با امام حسین باشه🌱بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفاءُ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاْرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّماءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى، وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ و الرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان‌ وَانْصُراني‌ فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا ياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 💚الّلهُــمَّـ؏جــِّل‌لِوَلیِّــڪ َالفــَرَج💚
ما چندساله همو میخایم اون منو زن خودش میدونه فقط هی ترس از مطرح کردن داره میخواستم بزارمش تو منگنه ک ...

خودش اگه بخواد و دوست داشتنش عمیق باشه هرجور شده میگه

خب سن اونم کمه‌ چنسال فرصت لازم داره‌ بخواد برات یه زندگی جور کنه الکی نیس که

دقیقا همینه خوبه که راضیی نسبت ب تصمیمم مصمم شدم😂

خيلي راضيم من اولين كاري كه كردم شروع كردم به درس خوندن تو مقطعِ كارشناسي با وجودي كه مادرم خيلي حاميم نبود و تمايل نشون نميداد بعد ارشد و ادامه دادم بعد مابينِ درس خوندن رفتم سركار بعد ميرفتم مسافرتاي داخلي و خارجي 

با دوستام بيرون دورهمي بگو بخند خوش گذرونيا بعد كه اشباع شدم به خواستگارام فكر ميكردم واسه تصميم براي ازدواج 

عجب صبري خدا دارد