2777
2789
عنوان

بیاین ببینین داداشم چی سفارش داده برا رلش😶🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 58 پست

شاید سیندرلای

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی قشنگن

اگه با شوهرتون مشکل دارین،اگه همدیگه رو دوست ندارین،اگه خیانت دیدین،اگه جنگ و دعوا دارین،اگه نمیتونین شکم خودتونو سیر کنین،نباید بچه بیارین.شما در برابر زندگی بچه هاتون مسئولین.بچه ارامش روحی و روانی و تامین مالی میخواد.نباید از بچه دار شدن فقط زاییدن رو بلد باشین.اگه با شوهرتون جر و بحث دارین اما به خاطر بچه طلاق نمیگیرین،دارین روح و روان و زندگی بچه رو خراب میکنین.ضربه ای که بحث و جدل و بی محبتی به روح بچه وارد میکنه،طلاق وارد نمیکنه...کاربری دست دونفره.سوالات و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

استاتر میگی از داداشم اینکار بعید بود 

ادم وقتی عاشق میشه یه کارایی رو میکنه که تو عمرش به فکرشم خطور نکرده بوده این که تازه دو جفت کفشه 🤣🦦

زیر نخلا 🏝  رقصیدیم تو جزیره اما  دیگه فردا  نیستی منو تنها میذاری پیش سنگا  میبینمت اون ور دریا  رفتی چرا اونور دریا🌊                                                                                                      من با حضور اقایون تو این سایت مشکلی ندارم ولی  با حضور این بچه مدرسه ایی ها چرا 🩴😤                                                      نی نی یار لطفا من نترکون فقط بهم اخطار بده 😠🟨
ببخشیدا تو چیکار داری دختره گفته یا چی 

کنجکاوم😅

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃
ایشالله سلیقه داداشت فقط تو کفش افتضاحه

😂😂😂پسر چه میدونه کفش چیه

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃