2777
2789
عنوان

ژن معیوب مشترک با همسر و بچه سالم

12904 بازدید | 180 پست

کیا هولگزوم دادن و با همسرشون ژن معیوب مشترک داشتن

و الان بچه سالم دارن

با چه روشی باردار شدین؟

چه کارایی قبل بارداری انجام دادین؟

همسرتون فامیل یا غریبه؟

باید آی وی اف کنید 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

عزیزم ژن معیوب مشترک ۲۵درصد احتمال مبتلا بودن بچه  25درصد احتمال سالم بودن بچه ۵۰درصد هم احتمال ناقل بودن هست، از قبل باید ژن معیوب مشخص شده باشه که به محض اطلاع از حاملگیت آزمایش آمینوسنتز یا ،cvs  انجام میدید و اگه خدای نکرده بچه هم مبتلا بود وقت باشه ، بعضیا هم با دارو تو شکم مادر مشکل حل میشه 

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما سه سری  آزمایشات کامل انجام دادیم و هیچ نوع مشکل کروموزوم و ژنتیک و این مسائل نداشتیم ولی از سه بچمون  دو بچه داریم که مشکلات متعددمشترک دارن .

آزمایشگاه دکتر کریمی تهران

ژنوم اصفهان

نرگس اهواز آزمایش دادیم .

دکتر میگه با این  آزمایشات هر جای دنیا که برید بهتون میگن هیچ مشکلی برای بچه دار شدن ندارید...ولی متاسفانه یچه هامون مشکل دارن 

عزیزم ژن معیوب مشترک ۲۵درصد احتمال مبتلا بودن بچه  25درصد احتمال سالم بودن بچه ۵۰درصد هم احتمال ...

دکتر ژنتیک به ما گفت اگه جفتتون ژن معیوب داشته باشید

۲۵درصد احتمال ابتلا

و ۷۵درصد بچه سالم میشه

هولگزوم ندادم 

ما سه سری  آزمایشات کامل انجام دادیم و هیچ نوع مشکل کروموزوم و ژنتیک و این مسائل نداشتیم ولی از ...

با همسرتون فامیلید؟

میشه بگی دقیقا مشکل جنینات چی بود؟

دکترا چه راه حلی بهت گفتن؟

از لحاظ دارو و....

رشتتون ژنتیکه؟

نه عزیزم ولی من و همسرم هم ژن معیوب مشترک داریم ، با همین آزمایشات قبل بارداری و بعدش، یه بچه بیمار بود وسقط شد ولی بچه بعدیمون سالمه

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
نه عزیزم ولی من و همسرم هم ژن معیوب مشترک داریم ، با همین آزمایشات قبل بارداری و بعدش، یه بچه بیمار ...

تعجب کردم با قاطعیت گفتین

ژن های مختلف جایگاه های مختلف دارن و ممکنه چند جایگاهی باشن از نظر ژنوتیپ 

درصد اصلا نمیشه گفت واسه این مسیله

..dental stu
نه عزیزم ولی من و همسرم هم ژن معیوب مشترک داریم ، با همین آزمایشات قبل بارداری و بعدش، یه بچه بیمار ...

مشکلش چی بود که سقط شد؟

برای بارداری بعدی طبیعی اقدام کردین؟

قبلش چه کارایی انجام دادین؟

دکتر بهتون پیشنهاد پی جی دی و ای وی اف نداد؟

با همسرتون فامیلید؟ میشه بگی دقیقا مشکل جنینات چی بود؟ دکترا چه راه حلی بهت گفتن؟ از لحاظ دارو و. ...

پسرخالمه

نشکلات ستون فقرات

عدم رشد وزن و قد مناسب

مشکل کلیه و دستگاه گوارش و خیلی مسائل ریز ریز 

هیچی و هیچی فقط باید بپذیرم اولی رو که نمیدونستم و اوردم .دومی خوب بود شکر خدا   سومی هم به آزمایشات نرمال اعتماد کردم .

دلم پر درده 

دکتر ژنتیک به ما گفت اگه جفتتون ژن معیوب داشته باشید ۲۵درصد احتمال ابتلا و ۷۵درصد بچه سالم میشه ه ...

تو ۷۵  درصد سالم پنجاه درصد احتمال ناقل بودن هست ، ناقل یعنی یه ژن دریافتی سالمه و ژن دوم بیمار هست که ژن سالم باعث میشه بیماری بروز نکنه و عیب ژن ناقص پوشش میده ، یعنی علنا فرد هیچ بیماری یا عوراضی نداره فقط برای ازدواج باید همسرش آزمایش بده که دوباره جفتشون دارای ژن معیوب مشترک نباشن