2777
2789
عنوان

ژن معیوب مشترک با همسر و بچه سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 12904 بازدید | 180 پست
پسرخالمه نشکلات ستون فقرات عدم رشد وزن و قد مناسب مشکل کلیه و دستگاه گوارش و خیلی مسائل ریز ریز&n ...

ببمیرم برات خدا به دلت ارامش بده

دکترا ادمو واقع گیج میکنن اخه چطور فامیلین  هم بچه هاتون مشکل دارن هم میگن مشکل ژنتیکی ندارین

تعجب کردم با قاطعیت گفتین ژن های مختلف جایگاه های مختلف دارن و ممکنه چند جایگاهی باشن از نظر ژنوتیپ ...

عزیزم همه ی  ژن های معیوب مشترک درصد ابتلا بودن یا نبودنشون با هم فرقی نمیکنه 

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همه ی  ژن های معیوب مشترک درصد ابتلا بودن یا نبودنشون با هم فرقی نمیکنه

درصد توارث که فرق میکنه جانم 

امینو مشخص میکنه که چی خالی کنه یانه 

ژنتیک انقد وسیعه که معجزه م امکان داره

..dental stu
مشکلش چی بود که سقط شد؟ برای بارداری بعدی طبیعی اقدام کردین؟ قبلش چه کارایی انجام دادین؟ دکتر بهت ...

هایپر پلازی داشت ، اره طبیعی اقدام کردیم ، ولی قبل بارداری آزمایشات لازم همه انجام دادیم که خیالمون راحت بسه اگه شیراز هستی آزمایشگاه تخصصی دکتر فقیهی پیش دکتر یاوریان برو، 

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
هایپر پلازی داشت ، اره طبیعی اقدام کردیم ، ولی قبل بارداری آزمایشات لازم همه انجام دادیم که خیالمون ...

مال من مشکلاتش زیاد بود کلاپ فود و کلاپ هند هیدروسفالی

نقص سیستم عصبی همون اسپینابیفیدا

من هولگزوم ندادم چون اگه ژن مشترکم داشته باشیم به هرحال باید طبیعی باردار شم آمینو بدم

ما سه سری  آزمایشات کامل انجام دادیم و هیچ نوع مشکل کروموزوم و ژنتیک و این مسائل نداشتیم ولی از ...

با آزمایش هم هیچ تضمینی نیست فقط ازدواج فامیلی نداشته باشید. ازدواج فامیلی وقتی باشه هر اتفاقی ممکنه و هیچ چیز قابل پیش بینی نیست  

درصد توارث که فرق میکنه جانم  امینو مشخص میکنه که چی خالی کنه یانه  ژنتیک انقد وسیعه که ...

عزیزم کل بیماریهای ژنتیکی ابتلا مبتلا بودن نوزاد ۲۵درصد هست و ۲۵ درصد هم ممکنه سالم باشه  پنجاه درصد هم امکان ناقل بودن فرد هست،  همه ی بیماریهای ژنتیکی که پدر و مادر ژن معیوب مشترک دارد اینجوره، لطفا ریپ نزن میتونی بری از گوگل اطلاعات بیشتر کسب کنید

مال من مشکلاتش زیاد بود کلاپ فود و کلاپ هند هیدروسفالی نقص سیستم عصبی همون اسپینابیفیدا من هولگزوم ...

دکتر به من گفت طبیعی باردار بشید بهتره، اگه ژن معیوب هم مشخص شده cvs انجام بدین زودتر انجام میدن و۹۹ درصد ژن ها رو بررسی میکنن و خیلی دقیقتر هست 

ببمیرم برات خدا به دلت ارامش بده دکترا ادمو واقع گیج میکنن اخه چطور فامیلین  هم بچه هاتون مشکل ...

خدا نکنه عزیزم

برای خودمونم سواله

حتی مشکل بچه هام اسم نداره میگن سندرم ناشناخته دارن

علائمی از چند سندرم دارن ولی اون سندرم ها رو ندارن .

الان ۲۰ و ۱۰ ساله هستن باهوش هم هستن مشکل ذهنی ندارن و این دردناکه که میفهمن .

امروز پسرم تکلیف مینوشت جمله سازیش رو ببین

خدا نکنه عزیزم برای خودمونم سواله حتی مشکل بچه هام اسم نداره میگن سندرم ناشناخته دارن علائمی از چ ...

خدا حفظشون کنه.

خدا بهت آرامش و توان بده

هرچی خدا بخواد همون میشه با سرنوشت نمیشه جنگید

دکتر ژنتیک به ما گفت اگه جفتتون ژن معیوب داشته باشید ۲۵درصد احتمال ابتلا و ۷۵درصد بچه سالم میشه ه ...

عزیزم من دکترم و خودم ازمایشگاه دارم. بستوی داره چه ژنی باشه. اتوزومال مغلوب یا غالب. وابسته به جنس هست یا نه.

این چیزی که دکتر گفته فقط برای اتوزومال مغلوبه. 

بهترین کار اینه، شما و هنسرتون و فرزند بیمار هر سه ازمایش بدین. اول نوع جهش مشخص بشه. اگر جزو جهش های معمول نباشه اونوقت کل ژن رو باید بررسی کنن که بهش میگن  هول اگزوزوم. 

و تا زمانی که دقیقا نوع جهش یا مشکل مشخص نشه،بهتره باردار نشین.