دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدا نکنه عزیزم برای خودمونم سواله حتی مشکل بچه هام اسم نداره میگن سندرم ناشناخته دارن علائمی از چ ...
متاسفانه ژنتیک پیچیده تر از این حرفهاست. الان اغلب مشکلات متابولیکی اینجوری هستن. ولی من بعضی ازمایشگاهها و پزشکها رو هم خیلی قبول ندارم. بعضیاشون چرت و پرت هم میگن.
عزیزم جنین رو ندادم آزمایشگاه همسرمم پسرخاله مامانمه مشکلاتشم اسپینا بیفیدا کلاپ هند و فوت و ونتبر ...
ببین کاریوتایپ یعنی اول میان قیافه کروموزومها تون رو بررسی میکنن. تعدادشون رو و اندازهاشون رو. یعنی بررسی اولیه است. بعضی اوقات یه تیکه از یه کروموزوم کنده شده یا جابه جایی اتفاق افتاده. تمام نقشه کاریوتایپ انسان ،مشخصه و اگر همچین اتفاقی افتاده باشه. با یه ازمایش مشخص میشه. این نیشه مرحله اول. یه مثال بزنم، 33 درصد سندرم داون ممکنه بخاطر جابه جایی رخ بده. مه بش میگن سندرم داون وراثتی
نه عزیز دلم. اشتباه میکنید. اینی که شما میگی فقط اتوزومال مغلوبه. مثل تالاسمی
من شیراز ده تا دکتر ژنتیک رفتم ، دکتر غدد و متابولیسم رفتم دکتر و متخصص کودکان و جراح رفتم ، سونو غربالگری هم که دیگه جای خود ، چقدم تحقیق کردم همشون همینو میگن ، در ضمن من و همسرم تالاسمی نداریم ژن ما ناقل بیماری هایپرپلازی هست یه نوع بیماری فوق کلیویه
ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم