2777
2789
عنوان

ژن معیوب مشترک با همسر و بچه سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 12904 بازدید | 180 پست
با آزمایش هم هیچ تضمینی نیست فقط ازدواج فامیلی نداشته باشید. ازدواج فامیلی وقتی باشه هر اتفاقی ممکنه ...

کاملا درست میگین و موافقم 

ولی من دیدم کسانی رو بدتر از خودمون که فامیل نبودن .

ولی خب درصدشون کمتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کل بیماریهای ژنتیکی ابتلا مبتلا بودن نوزاد ۲۵درصد هست و ۲۵ درصد هم ممکنه سالم باشه  پنجاه ...

نه عزیز دلم. اشتباه میکنید. اینی که شما میگی فقط اتوزومال مغلوبه. مثل تالاسمی

عزیزدلم😍😍😍😍

اول نوشته قد من کوتاه تر است

دومی رو گفت قد خواهرم کوتاهترین است 

ولی نوشت قد برادرم و گفت آجی گناه دار(قد خواهرش کوتاهه برادرش خوبه شکر خدا)

من عذاب کشیدم ادن لحظه ولی نگفتم جمله رو عوض کن که حساس نشه 

و در آخر که من زیباترینم براش💚

عزیزم من دکترم و خودم ازمایشگاه دارم. بستوی داره چه ژنی باشه. اتوزومال مغلوب یا غالب. وابسته به جنس ...

عزیزم جنین رو ندادم آزمایشگاه

همسرمم پسرخاله مامانمه

مشکلاتشم اسپینا بیفیدا کلاپ هند و فوت و ونتبرومگالی بود

کاریوتایپ دادیم جوابش نیومده

اگه هولگزوم بدیم  و من و همسرم ژن مشترک داشته باشیم اونوقت باید برای بارداری بعد چیکار کنم؟

خدا نکنه عزیزم برای خودمونم سواله حتی مشکل بچه هام اسم نداره میگن سندرم ناشناخته دارن علائمی از چ ...

متاسفانه ژنتیک پیچیده تر از این حرفهاست. الان اغلب مشکلات متابولیکی اینجوری هستن. ولی من بعضی ازمایشگاهها و پزشکها رو هم خیلی قبول ندارم. بعضیاشون چرت و پرت هم میگن. 

ممنون که جوابشون رو دادین اطلاعات غلط و اصرار بر غلط واقعا عجیبه برام لابد علمشو دارم که میگم😅

پزشک هستین؟

..dental stu
عزیزم جنین رو ندادم آزمایشگاه همسرمم پسرخاله مامانمه مشکلاتشم اسپینا بیفیدا کلاپ هند و فوت و ونتبر ...

ببین کاریوتایپ یعنی اول میان قیافه کروموزومها تون رو بررسی میکنن. تعدادشون رو و اندازهاشون رو. یعنی بررسی اولیه است. بعضی اوقات یه تیکه از یه کروموزوم کنده شده یا جابه جایی اتفاق افتاده. تمام نقشه کاریوتایپ انسان ،مشخصه و اگر همچین اتفاقی افتاده باشه. با یه ازمایش مشخص میشه. این نیشه مرحله اول. یه مثال بزنم، 33 درصد سندرم داون ممکنه بخاطر جابه جایی رخ بده. مه بش میگن سندرم داون وراثتی

ببین کاریوتایپ یعنی اول میان قیافه کروموزومها تون رو بررسی میکنن. تعدادشون رو و اندازهاشون رو. یعنی ...

اگر ما ژن مشترک بیماری زا داشته باشیم و نخوام پی جی دی و ای وی اف کنم باید چیکار کنم؟

ببین کاریوتایپ یعنی اول میان قیافه کروموزومها تون رو بررسی میکنن. تعدادشون رو و اندازهاشون رو. یعنی ...

من تو نت خیییلی تحقیق کردم و نظر کاربرهارو خوندم

اکثرا اسپینابیفدا که باعث منتیرومگالی و مشکلات استخونی هم میشه

گفته بودن از کمبود فولیک اسید

بعضی جاها گفته بودن علتش مشخص نیست

بعضی جاها  نظر پزشکا گفته بودن ترکیبی از ژنتیک و محیط

من شیراز ده تا دکتر ژنتیک رفتم ،  دکتر غدد و متابولیسم رفتم دکتر و متخصص کودکان و جراح رفتم ، سونو غربالگری هم که دیگه جای خود ، چقدم تحقیق کردم همشون همینو میگن ، در ضمن من و همسرم تالاسمی نداریم ژن ما ناقل بیماری هایپرپلازی هست یه نوع بیماری فوق کلیویه

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
با آزمایش هم هیچ تضمینی نیست فقط ازدواج فامیلی نداشته باشید. ازدواج فامیلی وقتی باشه هر اتفاقی ممکنه ...

ما ازدواج فامیلی هم نیستیم ولی جفتمون ناقلیم🤕

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
ممنون از راهنماییت دعا کن برام

فدات ان شالله استرست تموم شده و با دل خوش و شادی و سلامتی جفتتون بچه رو بغل کنی😍😘